Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-06-18, 14:02   #186
Lojra
Zadomowienie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część I

Nie mogłam się zalogować przez telefon w ostatnim czasie do albumu, więc nie jestem w temacie jeśli chodzi o najnowsze zdjęcia... W weekend spróbuję na komputerze, na którym wcześniej się logowałam może w końcu uda mi się zalogować

Cytat:
Napisane przez natalcia250 Pokaż wiadomość
Dostałam dane do albumu, tylko mam problem, bo jak chcę się zalogować to prosi mnie o jakieś uwierzytelnienie przez telefon

a jaką macie opinię na temat Ethearali z bloga Getthelook?
Dziś mi mignęło, że ktoś chciał się zalogować, ale to tak szybko zniknęło, że nie zdążyłam nawet strzelić cokolwiek...
Dla mnie temat Ethearali według Grety jest ciekawym zagadnieniem i chętnie dowiedziałabym się co ona myśli "o mnie". Ale ja te Ethearale postrzegam jako taką aurę danej osoby (jakkolwiek to brzmi) i jakoś wątpię w to, że zdjęcia oddają wszystko i że da się na podstawie samych zdjęć stwierdzić jakie dana osoba ma Ethearale...
Lojra jest offline Zgłoś do moderatora