2008-08-28, 18:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica
Cytat:
Napisane przez euphoriall
Ja tez  boje sie wsiasc do autobusu, szczegolnie jak jest duzo ludzi, pozniej boje sie ze nie zdaze wysiasc na przstanek bo tyle ludzi ze nie zdaze dojsc do drzwi  do samochodu tez sie boje juz nie mowiac za kierowce, panicznie sie boje, na sama mysl o prawku zaczynam plakac a jak chca zebym usiadla na przednim siedzeniu i probowalła wycofac czy cos to wpadam w histerie i zaczynam plakac, ze nie mode, ze kogos zozjade, ze ktos przezemnie zginie, ze spowoduje stłuczke i trzeba bedzie placic duze pieniadze, do kosciola chodz rzadko, wydaje mi sie ze wszyscy sie na mnie gapia i oceniaja  .to jakaś paranoja. cholera jednak trzeba bylo sie zgodzic na przeniesienie na oddzial zamkniety jak mi mowili  . moze jak by mi zrobili serie elektro to by mi przeszlo, albo bym sie juz nie wybudzila... o tak to by bylo najlepsze rozwiazanie... eh od dziaiaj znowu przestaje jesc, niech ten koszmar sie skonczy mam tego dosc,
|
czy Ty piszesz powaznie czy sobie zartujesz? Nie gadaj takich głupot.. Nie wolno sie tak łatwo poddawać.. Gdybym ja miala takie podejscie to juz dawno by mnie tu nie bylo,a uwierz przechodze gorsze rzeczy niz Ty.. Takze przestan gadac bzdury tylko weź sie w garsc i rob cos z tym zamiast narzekać. To sie da wyleczyc.
|
|
|