Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zrozpaczona.. prosze o pomoc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-28, 18:58   #7
AguniaSopot
Raczkowanie

Dot.: zrozpaczona.. prosze o pomoc

Marlena9992 Tak jakbym czytała o sobie . Też nie mam wiary w siebie, ciągle powtarzam, że jestem brzydka i mam beznadziejny charakter chociaż ludzie mówią mi co innego

Ale dzięki temu forum i kilku ludziom nauczyłam się jednej ważnej rzeczy "Szkoda czasu na smutki" lepiej zacząć robić coś pożytecznego i zamiast myśleć źle o sobie to trzeba zacząć się zmieniać.
Nie koniecznie zmieniać się w osobę, którą się nie jest, czasem wystarczy nowa fryzura, nowy ciuch, nowy makijaż i już stajesz się jak nowa.
A prawda jest taka, że wszystkie kobiety są piękne tylko czasem źle o siebie dbają, albo ukrywają to w sobie.

Znam taki przypadek. Była sobie dziewczyna. Ubierała się zawsze w duże tshirty, za duże spodnie, nosiła duże okulary, zawsze miała włosy związane w warkocz i ogólnie zawsze siedziała sama.
I kiedyś się zakochała. Poprosiła swoją jedyną przyjaciółkę aby pomogła się jej zmienić. Kupiła sobie nowe okulary takie które do niej pasowały, założyła jeansy i obcisłą bluzkę, poszła do fryzjera i zrobiła sobie cieniowane włosy z grzywką i umalowała rzęsy tuszem, jak na drugi dzień przyszła do szkoły to wszyscy wpadli w szok, a chłopak który się jej podobał od razu zauważył jej przemianę i zauważył to piękno które zawsze ukrywała

o boże ale smęcę. No nic. kończę :P

Podsumowując WSZYSTKIE JESTEŚMY PIĘKNE!!

Obsesją kobiety jest, by jej bransoletka stała się jej paskiem.
AguniaSopot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując