Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czytanie prywatnych wiadomości
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-06-26, 07:20   #6
myweakness118
Raczkowanie

Dot.: Czytanie prywatnych wiadomości

Nie jestem zwolenniczką pisania pod każdym postem o sprawach sercowych: "to nie ma sensu, rzuć go", ale tu...
To bzdura, że "faceci tak mają". Jak ma dziewczynę to nie komentuje, że by ją wymienił na ładniejszą albo że inną by złapał nie wiadomo gdzie, bo to jest totalny brak szacunku i nie możesz pozwolić się tak traktować! Jemu ujdzie to na sucho i patrząc na takie szczeniackie zachowanie, ten związek nie ma przyszłości. Sam cię rzuci pod jakimś pretekstem (o czym sam już myślał z tego co piszesz), albo co gorsza będziecie dalej razem a on znajdzie sobie kogoś na boku.
Kopnij go w dupę, bo na ciebie nie zasługuje. Choć czytanie prywatnych wiadomości jest głupotą, to najwyraźniej intuicja ci podpowiadała, żebyś to zrobiła. Gdybyś nie miała wątpliwości, chyba by cię nie kusiło. No chyba że po prostu tak masz że wszędzie widzisz spisek.
Powiedz mu wprost że wiesz, albo nie mów (jeśli boisz się, że będzie się wykręcał i przepraszał a ty się złamiesz) i zakończ to. Nie obchodzi mnie, jak bardzo szczęśliwi byśmy nie byli, gdyby mój coś takiego wywinął, to bym się nie zastanawiała. Nie marnuj czasu na kogoś, kto nie traktuje cię na poważnie.
Możesz sobie wmawiać, że "teraz jest inaczej" i że "się zmienił", ale sorry. Gdyby z resztą pisali w ten sposób jeszcze zanim z nim byłaś, to spoko. Ale jak pisał tak już będąc z tobą w związku...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
myweakness118 jest offline Zgłoś do moderatora