|
Dot.: Czytanie prywatnych wiadomości
To nie jest też tak, że pisał tylko negatywne rzeczy na mój temat. Pisał też, że mu ze mną dobrze, że tęskni, że nie może się doczekać, kiedy przyjadę (bo żyjemy w związku na odległość). Ciężko jest mi też uwierzyć w te jego teksty do kolegi, tym bardziej, że to on nalegał na ten związek, on chciał, żebym dała nam szansę. Ja byłam sceptycznie nastawiona ze względu na odległość, jednak gdy zdecydowałam się z nim być, byłam wdzięczna jemu, losowi, że dałam temu szansę.
Ciężko jest tak przekreślić kogoś, kto dawał Ci przez cały czas wsparcie jak nikt inny, wierzył we mnie, dawał mi miłość i czułość. Od tamtego czasu, jak pisał te wiadomości do kolegi, takie teksty nie miały już miejsca. Teraz co chwila słyszę od niego komplementy, że jestem śliczna, seksownie wyglądam, tak jakby jego podejście się zmieniło. Chce ze mną zamieszkać, żebym przeprowadziła się do jego miasta i tam znalazła pracę. Ciągle daje mi do zrozumienia, że jestem dla niego ważna i że mnie kocha, stara się, żebym jak najlepiej się przy nim czuła i dobrze spędzała z nim czas. Czy to przy jego rodzinie, czy przy przyjaciołach i przy tym kumplu, nie wstydzi się okazywać czułości wobec mnie.
Edytowane przez czarnaptaszyna
Czas edycji: 2020-06-26 o 12:30
|