Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czytanie prywatnych wiadomości
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-06-27, 10:11   #86
puchaty71
Rozeznanie

Dot.: Czytanie prywatnych wiadomości

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Przecież ja mówiłam o wyglądzie i o tym jest mowa.
Natomiast ja nie mówię tylko o wyglądzie. Nawet w tym przykładzie z samochodami podałem inne cechy, poza wyglądem, które miały decydować o wyborze auta. Na prawdę nie wiem z czym ty dyskutujesz.
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87959817]U mnie nie maja szansy, bo wiem, ze nie bylabym szczesliwa w takim zwiazku.
Spotykalam sie przez chwile z facetem, ktoremu obiektywnie niczego nie brakowalo, ale nie bylo zakochania, tego "wow" i zakonczylam to, bo wiem, ze taki zwiazek by mnie nie zadowolil.
Ja szczerze mowiac jestem zdania, ze nawet siebie samej do konca nie znam, a zeby poznac tak calkiem druga osobe, to wrecz niemozliwe. Ale troche nie rozumiem, dlaczego z wygladu przeszlismy nagle do kwestii charakteru. Nie wiem, co jest niby takiego fajnego w tym, zeby twoja dziewczyna myslala sobie, ze Antek spod 5 to ma dopiero fajna klate, nie to co ty, takie meh.[/QUOTE]
No i ja to jak najbardziej mogę zrozumieć, że nie byłabyś szczęśliwa. Tyle, że to nie znaczy, że ktoś inny mógłby nie być. Więc to chyba nie do końca jest w porządku wydawać takie kategoryczne sądy odnośnie tego, co autorka powinna zrobić.
Ja wiem, że facetów z lepszą klatą ode mnie jest cała masa. I to w zasięgu wzroku mojej żony. Jeśli się zafiksuję, że ona wolałaby cudzą klatę to mam kilka wyjść: olać to i stwierdzić, że taka jaką mam jej jednak wystarcza, bo mam inne zalety albo zrobić klatę aby było tak, jak ma Antek (ale nie ma gwarancji, że nie pojawi się jakiś Tolek z jeszcze lepszą) lub wpędzić się w kompleksy, cierpieć i w efekcie zacząć czepiać się jej biustu.

Edytowane przez puchaty71
Czas edycji: 2020-06-27 o 10:31
puchaty71 jest offline Zgłoś do moderatora