Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2019, cześć 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-06-30, 08:37   #295
NotreDame
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki 2019, cześć 6

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Dokładnie!
Nawet wczoraj prosiłam rodzinną o wypisanie mi skierowania na badania, które mogą przydać się w klinice niepłodności, to wypisała kilka i mówiła, że ma nadzieję, że szef jej za to "nie zabije", bo nie mogą takich badań zlecać na życzenie. A to wcale nie są takie wyszukane badania, naprawdę podstawowe.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Jak ja po poronieniu poszłam do rodzinnej, czy jakieś badania by mi zleciła, to tylko tarczyce....
Gdzie badanie tarczycy, jakieś znów drogie nie jest i wiem, że się to bada wiec mogłam sobie iść sama bez skierowania :p

Chociaż mój ginekolog, do którego chodzę prywatnie i w ogóle do prywatnego szpitala, gdzie maja swoje prywatne laboratorium, które wcale nie jest tanie tez mi nie zalecił żadnych badań. Powiedział, ze raz się może zdarzyć każdemu, ale jak się drugi raz zdarzy to mnie przebada na wszelkie możliwe sposoby z ponowna histeroskopia włącznie, bo ja będę miała dziecko.
Jedyne co zrobił to mi na usg 3D sprawdzał, czy żadnych zrostów nie widać po usuwaniu przegrody, ale mówi, se wyglada, ze mam wzorcowa macice w końcu jego robota

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

28 września 2014
6 sierpnia 2016
NotreDame jest offline Zgłoś do moderatora