2020-07-04, 18:45
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
Cytat:
Napisane przez Roma1987
cześć dziewczyny, witam się bardzo nieśmiało
ogólnie to jestem zaskoczona, bo się nie staraliśmy, a wręcz przeciwnie, z różnych powodów, dopiero co zaczęłam nową pracę, koronawirus...
?
|
Cześć, ja mam bardzo podobnie, też się nie staraliśmy i przygotowywałam się na powrót do pracy po macierzyńskim. Od zrobienia testu do tej pory jeszcze nie do końca wierzę 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------
Cytat:
Napisane przez madzia_2000
Przerażona tym plamieniem zadzwoniłam do swojego gina i powiedział żebym lepiej udała się do szpitala na obserwację. Właśnie do was piszę z oddziału, pobrali mi krew i zrobili usg. Pęcherzyk urósł przez 2 dni z 2.6 mm do 3.9 mm, ale plamienie nie ustaje. Dostałam jakieś tabletki, coś na literę P ale byłam zbyt przerażona żeby zapamiętać nazwę. Robią mi betę dziś i jutro, jak wzrośnie to super, jak spadnie.. Nie chcę o tym myśleć. Cieszę się, że u was przynajmniej wszystko się układa. Mam nadzieję że jutro przyniosę również pozytywne wieści. Dbajcie o siebie i oszczędzajcie się jak tylko możecie, ja chyba się zabieram za wcinanie banana żeby zabić jakoś ten czas
|
Trzymam kciuki, żeby beta urosła. Dobrze, że jesteś pod kontrolą lekarzy, mam nadzieję, że plamienie po tabletkach ustanie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|