Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-07-04, 18:45   #81
nuit87
Przyczajenie

Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)

Cytat:
Napisane przez Roma1987 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, witam się bardzo nieśmiało

ogólnie to jestem zaskoczona, bo się nie staraliśmy, a wręcz przeciwnie, z różnych powodów, dopiero co zaczęłam nową pracę, koronawirus...
?
Cześć, ja mam bardzo podobnie, też się nie staraliśmy i przygotowywałam się na powrót do pracy po macierzyńskim. Od zrobienia testu do tej pory jeszcze nie do końca wierzę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia_2000 Pokaż wiadomość
Przerażona tym plamieniem zadzwoniłam do swojego gina i powiedział żebym lepiej udała się do szpitala na obserwację. Właśnie do was piszę z oddziału, pobrali mi krew i zrobili usg. Pęcherzyk urósł przez 2 dni z 2.6 mm do 3.9 mm, ale plamienie nie ustaje. Dostałam jakieś tabletki, coś na literę P ale byłam zbyt przerażona żeby zapamiętać nazwę. Robią mi betę dziś i jutro, jak wzrośnie to super, jak spadnie.. Nie chcę o tym myśleć. Cieszę się, że u was przynajmniej wszystko się układa. Mam nadzieję że jutro przyniosę również pozytywne wieści. Dbajcie o siebie i oszczędzajcie się jak tylko możecie, ja chyba się zabieram za wcinanie banana żeby zabić jakoś ten czas

Trzymam kciuki, żeby beta urosła. Dobrze, że jesteś pod kontrolą lekarzy, mam nadzieję, że plamienie po tabletkach ustanie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nuit87 jest offline Zgłoś do moderatora