2008-08-28, 22:15
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Uo raju boskie jaka jestem padnięta, w skrócie powiem tyle, że:
*Kaś głupieloku jesteś okropna, ciągle coś wygrywasz I zaszywanie się w pubach nie jest zbyt należyte w Twoim wieku 
Faktycznie jest moda na zdjecia ale już nic nie wstawiam, bo w sumie nie mam się czym chwalić 
*Nat fajny ten kwiotek, w ogóle lubie na Ciebie patrzeć, bo jesteś nie taka jak te inne wiedźmy co mają małe zdjęcia tyci tyci bo większych bozia nie dała na nk, a ja jestem krótkowidzem i muszę wsadzać nos w monitor i rzęsami stukać o piksele 
Pozatym to świetne spodenki i powiem Ci że jestem bogatsza, bo ja mam w portfelu 2,19zł a Ty masz 1,86zł (liczyłam ) 
Mam urodzinki 3 października (18 )
*Tass ja też kiedyś pracowałam w kosmetycznym, a raczej w takim z chemią gospodarczą itp, ale jako taki pomagier i pamiętam że było nudno i ciągle siedziałam obok regału z proszkami do prania i jadłam serowe drożdżówki okrąglaki z rodzynkami 
Ale przynajmniej wyrwiesz się i coś będziesz robić 
*Lunciak dzieki było dobrze, już jest lepiej, jestem na dobrej drodze do sprawności 
Nie martw się Lunajku, już wszystko wydałyśmy jak to zobrazowała Nat więc nie będziemy już nic pokazywać 
a z wiadomości parafialnych postanowiłam, że od września kupuje karnet na basen i jak będzie tanio to zapisuje sie na fitness na fat burning nie wiem jeszcze jak to pogodzę z nauką, ale do końca pierwszego semestru jakoś pociągnę na wyższych obrotach, a później zluzuje i zajmę się maturką ależ mam plan na życie, jestem z siebie dumna 
ząb mi rośnie i mnie całe pół szczęki boli 
ej dziewczyny, bo przyszedl do mnie katalog ikea i sobie chyba coś z pokojem poświruje, pokażcie swoje pokoje skoro jest moda na zdjęcia, może mnie zainspirujecie
|