2020-07-04, 21:35
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
Cytat:
Napisane przez Justysia2203
Właśnie dziś do P. mówiłam że czuje się jak na kacu bo nie umiałam do niczego innego tego porównać [emoji23][emoji23] właśnie się zastanawiałam czy zawroty głowy są normalne no ale skoro Ty też masz to lekko się uspokoiłam  jaką dawkę wit D masz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
[emoji23] mam 2000j.m. Tak, w poprzedniej ciąży do 14 tygodnia miałam taki helikopter w głowie, teraz się łudziłam, że mnie ominie, ale niestety :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------
Cytat:
Napisane przez An Angel
A ile mierzy pęcherzyk i który masz t+d?Przyrost powinien być 1mm na dzień z tego co dziś czytałam, więc wszystko jest w normie!!!! Mam nadzieję, że szybko Ci zleci. Na pewno najadłaś się strachu. Dali Ci progesteron, Duphaston?Uuu może. Dziekuje!Polski Rojst był ok.
A właśnie skończyłam oglądać na Netflixie "Być jak Jon Malkovich". Polecam baaardzo! Mroczne, takie archetypowe.
|
Na badaniu miałam 5+0, a pęcherzyk 5 mm, ale lekarz mówił, że ciąża może być młodsza niż wychodzi z OM.
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------
Cytat:
Napisane przez An Angel
A ile mierzy pęcherzyk i który masz t+d?Przyrost powinien być 1mm na dzień z tego co dziś czytałam, więc wszystko jest w normie!!!! Mam nadzieję, że szybko Ci zleci. Na pewno najadłaś się strachu. Dali Ci progesteron, Duphaston?Uuu może. Dziekuje!Polski Rojst był ok.
A właśnie skończyłam oglądać na Netflixie "Być jak Jon Malkovich". Polecam baaardzo! Mroczne, takie archetypowe.
|
Nie wiem, czy już może ogladałaś, ale polecam Dark. Pierwszy sezon to taka zagadka kryminalna o znikających dzieciach, ale dochodzi tez sci-FI. 3 sezony, wszystko spójne ze sobą, więc nie kończysz serialu rozczarowana wtf się wydarzyło
|
|
|