Aerobik na pewno nie zaszkodził. Ja pierwsze dwa tygodnie po zaplodnieniu chodziłam na bieżnię Vacu, taką z podciśnieniem i podczerwienią. Tam głównym i najważniejszym przeciwskazaniem jest ciąża [emoji87] Ale skąd mogłam wiedzieć. A lecialam na tętnie 160-180 więc raczej nie ma się czym martwić. Coś tylko czytałam żeby na początku unikać jazdy konno i rowerem, czyli różnych wstrząsów, ale nie wiem na ile to Urban Legend.

Staram się za bardzo nie przejmować takimi internetowymi radami, ale lekarze zazwyczaj zalecają ćwiczenia, nawet siłowe i obowiązkowo cardio chociaż w formie spacerów.

Możliwe, ale wiadomo jak to jest, że w Ciążowym Zapaleniu Mózgu nie myśli się racjonalnie.
A co do uzaleznienia, to już chyba dwa tygodnie wytrzymałam, wszystko dla malucha

Tym bardziej, że raczej mam IO i nie powinnam szaleć z wahaniami cukru.Dzięki, zobaczę! Na początku myślałam, że to z tym aktorem znanym głównie z Klanu, ale tamten nazywał się "W lesie dziś nie zaśnie nikt". Są w tym Twoim jakieś jumpscreeny? Nie cierpię ich
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz