Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-07-05, 14:14   #105
Justysia2203
Wtajemniczenie

Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)

Cytat:
Napisane przez An Angel Pokaż wiadomość
Aerobik na pewno nie zaszkodził. Ja pierwsze dwa tygodnie po zaplodnieniu chodziłam na bieżnię Vacu, taką z podciśnieniem i podczerwienią. Tam głównym i najważniejszym przeciwskazaniem jest ciąża [emoji87] Ale skąd mogłam wiedzieć. A lecialam na tętnie 160-180 więc raczej nie ma się czym martwić. Coś tylko czytałam żeby na początku unikać jazdy konno i rowerem, czyli różnych wstrząsów, ale nie wiem na ile to Urban Legend. Staram się za bardzo nie przejmować takimi internetowymi radami, ale lekarze zazwyczaj zalecają ćwiczenia, nawet siłowe i obowiązkowo cardio chociaż w formie spacerów.
Możliwe, ale wiadomo jak to jest, że w Ciążowym Zapaleniu Mózgu nie myśli się racjonalnie.

A co do uzaleznienia, to już chyba dwa tygodnie wytrzymałam, wszystko dla malucha Tym bardziej, że raczej mam IO i nie powinnam szaleć z wahaniami cukru.Dzięki, zobaczę! Na początku myślałam, że to z tym aktorem znanym głównie z Klanu, ale tamten nazywał się "W lesie dziś nie zaśnie nikt". Są w tym Twoim jakieś jumpscreeny? Nie cierpię ich

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To jest to takie chwilowe zmniejszenie napięcia w filmie by później przywalić?

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez PaniAuto Pokaż wiadomość
Ale mam dziś zły dzień. Strasznie boli mnie głowa od rana o średnio funkcjonuje

Ja też mam od wczoraj taka mega niemoc... Miejmy nadzieję że za chwilę dostaniemy supermocy [emoji123] Chociaż czytałam że to raczej po 12-14tyg dostaje się kopa energii.

Macie jakieś sprawdzone sposoby na takie wyczerpanie?
Długi sen raczej nie pomaga (przynajmniej mi)...

Justysia2203 jest offline Zgłoś do moderatora