|
Mamuśki Marcóweczki 2021 [emoji4]
Cytat:
Napisane przez PaniAuto
Rodzinie i znajomym chce mówić dopiero końcem sierpnia. Dla moich rodziców to będzie pierwszy wnuk i wiem że będą bardzo się cieszyć. W sumie to już nie mogę się doczekać ich reakcji. Planujemy wydrukować zdjęcie USG dla nich z podpisem "cześć Babciu/Dziadku" i tak ich poinformować.
W pracy chce powiedzieć jak najwcześniej bo właśnie mamy czas rozpisywania harmonogramów pracy na konkretnych projektach do końca roku i chciałabym być dodana do łatwych rzeczy na których nie będzie nadgodzin ani nie chce prowadzić żadnej grupy projektowej - za dużo stresu i nadgodzin. Dodatkowo jstem jedynym specjalistą w jednym programie w firmie więc jak wezmą projekt na to będzie się opierał tylko na mnie. W tym kwartale takiego nie będzie ale nie chcę robić tak że wezmą projekt który będzie się opierał na jedynie moich umiejętnościach zimą a ja niedługo później będę źle się czuć i nie będę mogła spokojnie wziąć L4 bo inaczej nikt inny nie wywiąże się z kontraktu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Chyba branża IT? ja tez pracuje w projektach, ale w zarządzaniu [emoji6] my póki co i tak pracujemy zdalnie wiec chciałabym pracować jak najdłużej, zwłaszcza ze kilka miesięcy temu zmieniałam firmę i tu jestem dopiero jakiś czas [emoji28]
W poprzedniej ciąży powiedzieliśmy rodzicom po pierwszym usg, gdzie mieliśmy już zdjęcie zarodka z serduszkiem, w 6 tygodniu. Dalszej rodzinie nieco później, w pracy dopiero po skończonym I trymestrze. Teraz w pracy tez raczej nie planuje szybciej, a rodzice już wiedzą.
U mnie z mdłościami narazie w miarę spoko, za to ból piersi strasznie dokucza :/
An Angel nie wracaj już do tamtego lekarza [emoji37]
Edytowane przez lupinka
Czas edycji: 2020-07-08 o 10:18
|