|
Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
My powiedzieliśmy rodzicom i naszemu rodzeństwu [emoji846]
Cytat:
Napisane przez Small_Moments
Hej  witam się nieśmiało 
Test zrobiłam parę dni po spóźnionym okresie wyszły od razu dwie grube krechy .. myślałam że to błąd rano zrobiłam ponownie i wyszło to samo [emoji14] betę powtórzyłam rosnie jak powinna więc chyba nie ma tu miejsca na błąd [emoji14]
Generalnie nie planowaliśmy już drugiego dziecko 🤫no ale .. stało się 
Podchodzę do tego trochę z rezerwą ponieważ (mam już córkę 4.5l) wcześniejsza ciąża to była długa droga z kilkoma przykrymi incydentami po drodze .. i gdzieś tam z tyłu głowy dalej to do mnie nie dochodzi ..
Jutro będę dzwonić umawiać się na wizytę . Termin wg aplikacji wychodzi mi 7.03
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------
Pewnie dopiero gdzieś za miesiąc jeśli wszystko będzie ok . Jedziemy na wspólne wakacje więc tam się dopiero dowiedzą
|
Hej, super! Gratulacje!!! [emoji122]
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
My powiedzieliśmy rodzicom i naszemu rodzeństwu [emoji846]
Cytat:
Napisane przez Small_Moments
Hej  witam się nieśmiało 
Test zrobiłam parę dni po spóźnionym okresie wyszły od razu dwie grube krechy .. myślałam że to błąd rano zrobiłam ponownie i wyszło to samo [emoji14] betę powtórzyłam rosnie jak powinna więc chyba nie ma tu miejsca na błąd [emoji14]
Generalnie nie planowaliśmy już drugiego dziecko 🤫no ale .. stało się 
Podchodzę do tego trochę z rezerwą ponieważ (mam już córkę 4.5l) wcześniejsza ciąża to była długa droga z kilkoma przykrymi incydentami po drodze .. i gdzieś tam z tyłu głowy dalej to do mnie nie dochodzi ..
Jutro będę dzwonić umawiać się na wizytę . Termin wg aplikacji wychodzi mi 7.03
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------
Pewnie dopiero gdzieś za miesiąc jeśli wszystko będzie ok . Jedziemy na wspólne wakacje więc tam się dopiero dowiedzą
|
Hej, super! Gratulacje!!! [emoji122]
|