Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-07-12, 21:49   #281
kaewso
Rozeznanie

Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)

My powiedzieliśmy rodzicom i naszemu rodzeństwu [emoji846]
Cytat:
Napisane przez Small_Moments Pokaż wiadomość
Hej witam się nieśmiało
Test zrobiłam parę dni po spóźnionym okresie wyszły od razu dwie grube krechy .. myślałam że to błąd rano zrobiłam ponownie i wyszło to samo [emoji14] betę powtórzyłam rosnie jak powinna więc chyba nie ma tu miejsca na błąd [emoji14]
Generalnie nie planowaliśmy już drugiego dziecko 🤫no ale .. stało się
Podchodzę do tego trochę z rezerwą ponieważ (mam już córkę 4.5l) wcześniejsza ciąża to była długa droga z kilkoma przykrymi incydentami po drodze .. i gdzieś tam z tyłu głowy dalej to do mnie nie dochodzi ..
Jutro będę dzwonić umawiać się na wizytę . Termin wg aplikacji wychodzi mi 7.03

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Pewnie dopiero gdzieś za miesiąc jeśli wszystko będzie ok . Jedziemy na wspólne wakacje więc tam się dopiero dowiedzą

Hej, super! Gratulacje!!! [emoji122]

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

My powiedzieliśmy rodzicom i naszemu rodzeństwu [emoji846]

Cytat:
Napisane przez Small_Moments Pokaż wiadomość
Hej witam się nieśmiało
Test zrobiłam parę dni po spóźnionym okresie wyszły od razu dwie grube krechy .. myślałam że to błąd rano zrobiłam ponownie i wyszło to samo [emoji14] betę powtórzyłam rosnie jak powinna więc chyba nie ma tu miejsca na błąd [emoji14]
Generalnie nie planowaliśmy już drugiego dziecko 🤫no ale .. stało się
Podchodzę do tego trochę z rezerwą ponieważ (mam już córkę 4.5l) wcześniejsza ciąża to była długa droga z kilkoma przykrymi incydentami po drodze .. i gdzieś tam z tyłu głowy dalej to do mnie nie dochodzi ..
Jutro będę dzwonić umawiać się na wizytę . Termin wg aplikacji wychodzi mi 7.03

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Pewnie dopiero gdzieś za miesiąc jeśli wszystko będzie ok . Jedziemy na wspólne wakacje więc tam się dopiero dowiedzą

Hej, super! Gratulacje!!! [emoji122]

kaewso jest offline Zgłoś do moderatora