Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak poradzić Sobie z zdradą emocjonalną?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-07-15, 17:24   #25
f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a
Konto usunięte

Dot.: Jak poradzić Sobie z zdradą emocjonalną?

Cytat:
Napisane przez Bebe98 Pokaż wiadomość
Zobaczyłam wiadomość od niej , później sam mi powiedział że pisał z nią. Pokazał wiadomości itp. Nie chcę komentarzy typu..zostaw go, faceci są tacy sami. Każdy zasługuje na drugą szansę. Nie zdradził mnie nigdy fizycznie. Po prostu popełnił błąd który mu wybaczyłam. A moja notatka na forum ma na celu to że chciałam po prostu wylać z Siebie ból i posłuchać kogoś kto pomoże mi pozbyć się myśli o tym co było. Wszystkie z was piszą w ten sposób jakby były skrzywdzone przez faceta i na podstawie własnych doświadczeń dajecie rady.

I nie ...nie jestem zdesperowana bo nie latam za nim jak suczka. Chcę podejść do tego doroślej bo zależy nam na Sobie. Wiem, że większość powie, że jestem młoda i naiwna, że jeszcze nie raz się zakocham. Ok. Ale tak na logikę, zawsze jak ktoś popełni błąd to go skreślacie? Nie każdy facet jest jednakowy. Jasne, że to normalne że mogą mu się podobać inne dziewczyny ale kiedy powiedziałam że mnie to boli to przestał je obserwować. Pisanie z tą dziewczyną wyglądało tak, że ona do niego podbijała ale on nie spotkał się z nią, wiedziała że jest ze mną bo jej o tym napisał. Po pijaku napisał że jest ładna, zrobił błąd bo ukrywał to że z nią w ogóle pisał. Boli mnie to, że miał z nią w ogóle kontakt, że jeśli coś zrobił to nie pisał o tym tylko mi ale też jej. Dzielił się z nią przeżyciami itp. Nie napisałam wszystkich szczegółów w pierwszej notce dlatego że nie miało by to składu. Tak jak to co teraz pisze.
Jeżeli naprawdę myślałabyś tak jak piszesz że każdy zasługuje na drugą szansę, że nie skreśla się ludzi po jednej wtopie to nie miałabyś problemu z przejściem do porządku dziennego z całą tą sytuacją. A tak nie jest. Dręczą Cię myśli na ten temat i pomimo że chciałabyś mu wybaczyć to nie potrafisz tego zrobić. Sama się oszukujesz. Jesteście razem rok a gdzieś w połowie tego stażu facet już zaczął rozglądać się na boki. Wróć tu za kolejny rok i napisz nam czy dalej jesteście razem i czy było warto.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując