Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2021 [emoji16]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-07-17, 08:41   #2103
Ollaya
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowe 2021 [emoji16]

Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
A kiedy dokładnie ślub? [emoji846] wiem, pisałaś jak dołączyłas ale ja wtedy delikatnie mówiąc nie byłam w formie [emoji28]

Są różne nipt np sanco, nifty pro, harmony - wszystkie raczej badają te podstawowe trisomie ale różnia się zakresem np innych delecji, no i laboratorium w którym są badane próbki a w Belgii to się robi w standardzie czy jak? Bo u nas w sumie chyba mało kto robi tak o, prędzej jak z pappy wyjdzie niepewny wynik

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ślub właśnie w poniedziałek..normalnie mieliśmy umówiona sesje przed ceremonią ale w takim razie chyba trzeba będzie przełożyć[emoji57]dobrze ze cała reszta pod zadaszeniem[emoji6]

Co do badań wlasnie nie wiem za bardzo jak wyglada to w Polsce. Kuzyn tez spodziewa się dziecka ale z tego co mówił takie badania są w Polsce dość kosztowne?
Tutaj od bodajze dwóch lat wykonuje się je przy każdej ciąży standardowo, za małą dodatkową opłatą razem z badaniem usg przeziernosci karkowej w 12-13 tyg ciąży

Pau_pau super ze takie wieści z pracy[emoji846]
Dobrze ze szefowa tak docenia to co robisz

Mi w tym tygodniu było mega ciezko wstawać z rana..mimo ze będąc w domu budzę się koło 7-8 nie śpię za długo, to jednak to wstawanie do pracy dało mi w kość[emoji3061]