Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie mogę się do końca pogodzić z tym co się stało
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-07-17, 09:21   #7
Kornela_a
Przyczajenie

Dot.: Nie mogę się do końca pogodzić z tym co się stało

[1=f4dc90dff2e2b615c19266a 8122ebdaa1aaf3285_639bb50 290b9a;88004437]Ja tylko się zapytam o jedno - za co go kochasz? Facet Cię okłamywał, oszukiwał, wyzywał, okazywał brak szacunku, zdradzał. Ja się pytam za co? Za to że od czasu do czasu powiedział coś co chciałaś usłyszeć?
Masz ewidentny problem z odróżnieniem rzeczywistości od swoich wyobrażeń. W Twojej głowie łączyło was wielkie uczucie tylko z niewiadomych przyczyn Twój facet nie potrafił wytrwać tylko przy Tobie. A prawda jest taka ze z jego strony nigdy żadnej miłości w Twoją stronę nie było. Pomyśl, czy jezeli kochasz to poszlabyś do łóżka z innym wiedząc że to zrani Twojego partnera?
Byliście razem tak długo tylko dlatego że zaślepiona jakimś zauroczeniem wybaczałaś rzeczy niewybaczalne więc facet korzystał.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Tak jak pisałam nie da się uczuć wyłączyć jak pstryczkiem dowiedziałam się dużo złych rzeczy na koniec. Były też dobre chwilę. Gdyby ich nie było wcale to ten związek by się nie zaczął. To wszystko co złe rozwijało się za moimi plecami z czasem. I właśnie na sam koniec osiągnęło to wszystko taki poziom że musiałam odejść..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kornela_a Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam nie da się uczuć wyłączyć jak pstryczkiem dowiedziałam się dużo złych rzeczy na koniec. Były też dobre chwilę. Gdyby ich nie było wcale to ten związek by się nie zaczął. To wszystko co złe rozwijało się za moimi plecami z czasem. I właśnie na sam koniec osiągnęło to wszystko taki poziom że musiałam odejść.. Poza tym ja mu nic nie wybaczyłam

Kornela_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując