2020-07-17, 09:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2021 [emoji16]
Pau_pau no to mega miło, fajna szefowa
Dobrze ze mnie tyn razem ominął cyrk w pracy [emoji28] w 1 planowałam pracować do połowy ciąży, ale moje samopoczucie i wymioty to zweryfikowały. Uprzedzalam, ze jest szansa ze pójdę miesiąc wcześniej niż planowałam bo się bardzo źle czuje, a w zamian dostałam pytanie czy nie mogę miesiąc dłużej niż planowałam [emoji23]
Cytat:
Napisane przez Ollaya
Ślub właśnie w poniedziałek..normalnie mieliśmy umówiona sesje przed ceremonią ale w takim razie chyba trzeba będzie przełożyć[emoji57]dobrze ze cała reszta pod zadaszeniem[emoji6]
Co do badań wlasnie nie wiem za bardzo jak wyglada to w Polsce. Kuzyn tez spodziewa się dziecka ale z tego co mówił takie badania są w Polsce dość kosztowne?
Tutaj od bodajze dwóch lat wykonuje się je przy każdej ciąży standardowo, za małą dodatkową opłatą razem z badaniem usg przeziernosci karkowej w 12-13 tyg ciąży
Pau_pau super ze takie wieści z pracy[emoji846]
Dobrze ze szefowa tak docenia to co robisz
Mi w tym tygodniu było mega ciezko wstawać z rana..mimo ze będąc w domu budzę się koło 7-8 nie śpię za długo, to jednak to wstawanie do pracy dało mi w kość[emoji3061]
|
Wow to już ślub! Super 🥰
Tak, u nas nipt to raczej cena od 2k w górę. Z tego co się orientuje to wogole tego nie refunduja. Bo jak z USG wychodzi wysokie ryzyko to kieruja na badania inwazyjne, a jak pośrednie to chyba nic, można tylko na własna rękę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|