2020-07-24, 16:07
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: joga a kubeczek menstruacyjny
Cytat:
Napisane przez Rysia16
Cześć, wprawdzie jogi nie uprawiam, ale ćwiczę pole dance oraz często się rozciągam, również mam dość silne mięśnie. I też używam kubeczka, mam akurat z Organicup, też miewałam z nim problem i nie chciał się rozwijać, a po nocy był przesunięty wysoko w górę i nie potrafiłam go wyjąć. Rozwiązałam problem, obcinając łodyżkę i umieszając go niżej  rozumiem, że może za wiele Ci nie pomogę, ale może tak jak ja, wsuwasz go za wysoko? Mi też wtedy przeciekał, bo chyba, wg internetów, szyjka wchodziła do środka.
Tutaj znalazłam fajne porównanie, może to Ci pomoże: https://www.drogeria-ekologiczna.pl/...-wlasciwy.html
|
Hej, dziękuję za odpowiedź 
Wkładam kubeczek tak nisko, że niżej czułabym dyskomfort. Problem w tym, że on się ładnie zasysa i dopiero po jakimś czasie rozszczelnia. A gdy zostawiam go na noc rano nie mogę wyjąć 
Dziękuję za linka, fajnie to jest tam wszystko rozspisane. Szkoda, że wcześniej nie trafiłam na tą stronę. Co ciekawe, zanim kupiłam moje kubeczki pisałam do producentów aby poradzili, który będzie najlepszy w mojej sytuacji i w obydwóch przypadkach ich porady nie były trafione.
|
|
|