Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-29, 11:05   #4114
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

Ja jestem zdania, że z każdym da sie coś wykombinować chociaż podstaw teoretycznych wizażu to ja nie mam, ale tyle lat męczę moje oczyska głęboko osadzone z wielkim wałem brwiowym i wreszcie zaczyna coś z tego wychodzić
A może złożysz sobei pletkę w Inglocie? JA mam od nich w swojej czarny mat, bardzo go lubię

Ja tak kiedyś kupiłam 2 pary spodni i 2 pary koszulek, to teraz pora na 3 sweterki ale nie wiem czy będa jeszcze za 2 tyg po zamieszaniu z egzaminami
Też nie wiem którą bym bardziej wolała- czarną czy brąz Staram się wyleczyć z worków a ta słoniowa to jest wór a nie worek ale kolor piękny
Musisz może zmodyfikować kształt nakładania cienia ?

Balsamów do ust tak jak obiecałam- nie kupuję od ostatniej kolekcji smackersowej- tej co od Ciebie mam i dokompletowałam z Darią na allegro także mam te 8 nie napoczętych, w tym tygodniu zużyłam Vanilla&creme, przy łóżku kończę YR karite i na biurku mam RubyRose pomarańczową od siostry i smackersa mango w tubce
A masz tam pudry sypkie? zobacz mi na taki jasny żółty- po ile jest, jeśli będziesz w pobliżu

wczoraj TŻ wysłał mi słodkiego smsa na dobranoc, a wczesniej dzwonił (ale oczywiście nei odebrałam ) Niehc pokaże, że sie boi i że mu zależy i potrafi o mnie walczyć

Miłego dnia życzę, mam nadzieję, że uda mi się nie włączać komputera do wtorku co najmniej dziś jeszcze tylko na chwilkę skoczę do miasta i przy okazji kupię jeszcze jeden cień Bell Satin Eyes w kolorze waniliowym , to tak żeby mi sie lepiej uczyło, no wiecie
rzyrafko widzę że twarda jesteś w kwestii TŻta ja bym się złamała jak zwykle po kilku godzinach Ale chyba masz rację, jak raz będzie walczył to dłużej będzie to szanował.

Miłej nauki

Ja zaraz lecę po spirytus i może ukręcę serum

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora