Ja jestem zdania, że z każdym da sie coś wykombinować

chociaż podstaw teoretycznych wizażu to ja nie mam, ale tyle lat męczę moje oczyska głęboko osadzone z wielkim wałem brwiowym i wreszcie zaczyna coś z tego wychodzić

A może złożysz sobei pletkę w Inglocie? JA mam od nich w swojej czarny mat, bardzo go lubię
Ja tak kiedyś kupiłam 2 pary spodni i 2 pary koszulek, to teraz pora na 3 sweterki

ale nie wiem czy będa jeszcze za 2 tyg po zamieszaniu z egzaminami

Też nie wiem którą bym bardziej wolała- czarną czy brąz

Staram się wyleczyć z worków a ta słoniowa to jest wór a nie worek

ale kolor piękny

Musisz może zmodyfikować kształt nakładania cienia ?
Balsamów do ust tak jak obiecałam- nie kupuję od ostatniej kolekcji smackersowej- tej co od Ciebie mam i dokompletowałam z Darią na allegro

także mam te 8 nie napoczętych, w tym tygodniu zużyłam Vanilla&creme, przy łóżku kończę YR karite i na biurku mam RubyRose pomarańczową od siostry i smackersa mango w tubce

A masz tam pudry sypkie? zobacz mi na taki jasny żółty- po ile jest, jeśli będziesz w pobliżu
wczoraj TŻ wysłał mi słodkiego smsa na dobranoc, a wczesniej dzwonił (ale oczywiście nei odebrałam
![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) Niehc pokaże, że sie boi i że mu zależy i potrafi o mnie walczyć
Miłego dnia życzę, mam nadzieję, że uda mi się nie włączać komputera do wtorku co najmniej

dziś jeszcze tylko na chwilkę skoczę do miasta i przy okazji kupię jeszcze jeden cień Bell Satin Eyes w kolorze waniliowym , to tak żeby mi sie lepiej uczyło, no wiecie