2020-08-04, 08:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Dzień dobry [emoji8] miłego dnia. U mnie, zapowiada się szalony dzień przed mini urlopem [emoji16] a od jutra, szlifowanie, malowanie i będzie taras [emoji7] uważam, że każdy człowiek ma coś pisane. Po latach uważam, że nie mogłam wcześniej zajść w ciążę bo Bogu wiedział, że z tego związku nic nie będzie, i że nie powinnam mieć z nim dzieci. Wyszło mi to wszystko na dobre. Zmieniłam się bardzo, zadbałam o siebie aż w końcu poznałam faceta, który nie jest ideałem, ale bardzo mnie kocha, dba o mnie i ehhh teraz jestem w 'normalnym' związku. Wierzę w to, że każdy z nas ma jakiś plan zapisany do góry [emoji813]️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------
Ja ważę 70 kg przy 176cm, chciałabym wazyc 65, ale co bym nie jadła i jak nie cwiczyla to waga mi się trzyma [emoji15] teraz dostałam rower to będę znowu się ruszać, może tym razem. Bieganie mi nie wyszło, po miesiącu tak mnie piszczele bolały, że się dotknąć nie mogłam 🤦☠♀️ same spacery i marsze też nic nie dają.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|