Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październik 2020
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-05, 08:36   #4477
kanarkowaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październik 2020

Cytat:
Napisane przez xenka0 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na wizycie i jestem troszkę przerażona [emoji33] lekarz znowu powiedział, że malutka nie taka malutka (ponad 2130) i kontrola za 2 tyg. Przez miesiąc przytyła 1kg [emoji33] jeśli do końca sierpnia dalej będzie tak rosła to cytuję "nie pozwolę Pani rodzić naturalnie tylko będziemy musieli pokroić brzuszek". Albo później dodał, że możemy rozważyć we wrześniu skierowanie na wywołanie porodu, bo jeśli chodzi o rozwój to wszystko jest na miejscu. Ilość płynu owodniowego w górnej granicy normy. Czułam, że z Niunią zobaczę się we wrześniu, ale teraz jakoś tak dziwnie jak wiem, że może się to sprawdzić.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ja mam tp kilka dni po Tobie i moja w pon miała 1900 to mi mówił, że docelowa około 3800 [emoji55] wiadomo, że te wagi nie są dokładne, ale rozumiem Cię doskonale [emoji16]
Cytat:
Napisane przez arenika Pokaż wiadomość
Faktycznie duża juz jest ale najważniejsze że się dobrze rozwija🥰.
Pewnie czytalyscie o tej dziewczynce ktora sie urodziła prawie 7kg i 66 cm[emoji16] to dopiero dużo ciałka do kochania[emoji16].

Tak, w moim szpitalu [emoji16]🤣 tam było cc, takiego klocusia się raczej wycisnąć nie da [emoji16]

kanarkowaaa jest offline Zgłoś do moderatora