2020-08-06, 11:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Cytat:
Napisane przez arenika
Co dompowikłań to tego ze bede czuła bole kregoslupa albo nog jeszcze kilka miesiecy po porodzie jedna kolezanka juz rok sie meczy z bolem i fizjoterapia stednio pomaga, samo znieczulenie może zadzialac tylmo na jedna strone ciała a drigirj jeszcze zwiększyć odczuwanie wszystkiego. No i musi byc podany odpowiednio wczesnie do bodajze 7 cm rozwarcia bo potem tez moze byc tylj9 gorzej. I sama akscja porodowa po tym znieczuleniu moze sie xatrsymac albo znacznie zwolnić. To tyle z minusów a polisy wiadomo nie boli [emoji16]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ale to chyba są niezwykle rzadkie przypadki. Znam kilka osób, które miały znieczulenie i wszystko było ok. Niestety sam poród już się wiąże z ryzykiem wszystkiego [emoji85] Czytałam, że np. we Francji to standard, a u nas właśnie dużo kobiet się boi albo lekarze robią wszystko, żeby nie dawać, bo to anestezjolog potrzebny itp.
Przyszedł mi wózek, jaram się od godziny i sobie składam i rozkładam [emoji23] Tylko na razie spacerówka, a gondola do niego jeszcze przyjdzie za kilka dni, więc może pokażę Wam zdjęcia z gondolą dopiero. Ale się cieszę [emoji4] Już nieważne co mi tam diabe...tolog [emoji6] dzisiaj powie [emoji38]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Czas edycji: 2020-08-06 o 11:28
|
|
|