Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październik 2020
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-06, 17:08   #4517
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892
Dot.: Mamusie październik 2020

Cytat:
Napisane przez FALLinLOVE Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Margitta widziałam właśnie info o Ujastku i wstrzymanych porodach rodzinnych, szczerze mówiąc to tak myślałam że tak zrobią :/
Ale do pazdziernika jeszcze może się sporo zmienić ja co prawda cc ale obserwuję te obostrzenia i nie generalnie wszedzie nie wygląda to najlepiej
Btw. piękny wozek, bardzo mi się podoba też kolor, w ogóle ciemne wózki mi się bardzo widzą. My bedziemy miec ciemny granat

Po tygodniu na wsi u teściów (teść jest po udanej operacji [emoji106]), wracamy do domu wiec jednocześnie wracam do kompletowania wyprawki. plan jest takiż żeby zamknąć się że wszystkim w tym mcu
Dziewczyny ktore sa juz spakowane, podacie listę tego co bierzecie do szpitala ?

Może jest coś o czym nie pomyślałam i nie ma tego na szpitalnej liście? Na pewno butelka filtrująca, może ktoś poleci jakiś konkretny model?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Polecam dafi, obecnoe w rossmanie na promocji za niecałe 19 zl, sama kupiłam

Dziewczyny mialam dzis wizytę, dziś 32+1 i mały wazy tylko 1590 gram więc chyba maluszek mi sie szykuje [emoji33] tym bardziej jak będę musiała wcześniej urodzić przez cukrzycę. I do tego caly czas miednicowo siedzi wiec powoli nastawiam się na cc..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora