2020-08-11, 07:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2020 cz. III
3 dni 
Cytat:
Napisane przez margaritaa
Ja również jestem po! To był najpiękniejszy dzień w życiu. Następnego dnia popłakiwałam ze wzruszenia, kiedy emocje już opadły. Niczego nie żałuję. Na weselu nic i nikt mnie nie zdenerwował.
Trzymam kciuki za przyszłe panny młode 
|
Gratuluję a na jakąś szerszą relację możemy liczyć?
Cytat:
Napisane przez Asinsky
Squirrelqa zapytała co poszło u mnie nie tak jak powinno. Już piszę.
Pierwsza rzecz to inne kwiaty w kosciele przed ołtarzem niż zamawiam. Ten bukiet był droższy niż zamówiony wiec nawet nie będę dochodzić co się wydarzyło. Jeszcze mi każą dopłacić.
Kolejna zmiana dotyczy oczepin i to jest dość zabawne. Zaplanowalam, że przywiążę wstążki do bukietu, panny chwycą za wstążki a ja z zasłoniętymi oczami będę odcinała te wstążki aż zostanie jedna. Wstążki zostawiłam w restauracji dzień przed weselem wraz z innymi rzeczami. Co zrobiła restauracja? Bez pytania pocieli mi wstążki na kawałki i użyli ich do związania naszych gazetek weselnych. Gazetki skręcili w rulony i przewiązali wstążkami. Ładnie to wyglądało więc nic już nie mówiłam tylko po prostu rzuciłam bukiet na oczepinach.
Co do weselnego menu to nie wszystko było tak jak ustaliliśmy z panią manager. Ona niby sobie zapisała wszystko na kartce, ale na weselu nie było 2 rzeczy, które chcieliśmy. Nie wiem czy tego nie zapisała czy chciała przyoszczędzić. Trzeba było poprosić ją aby przesłała nam te ustalenia emailem i nie byłoby problemu. Nasz błąd.
DJa mieliśmy fajnego. Puszczał piosenki z naszej listy i również ze swojej. Jego piosenki były fajne więc się nie czepialiśmy, że się nie trzyma listy. Tylko, że ja tyle czasu poświęciłam na stworzenie listy idealnych piosenek na wesele. Niepotrzebnie się napracowałam.
|
Musieliście płacić za kwiaty w kościele?
Ogólnie nie wiem, jak to odbierasz, ale mam wrażenie, że to detale, ale szkoda, że usługodawcy nie trzymali się ustaleń i robili co chcieli. To nie najlepiej o nich świadczy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|