2008-08-29, 14:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Cytat:
Napisane przez Reese
wcale tak dużo nie przepuściłam  Tylko jeden błyszczyk
Możesz mi pomóc, tylko zrób wreszcie tą listę podkładową, bo nigdy nie będziemy mieć podkładu
Olej ich  Błyszczyk jest super więc trudno 
|
Listę zrobię jak się dogrzebię do opakowań po próbasach pt' "NIE KUPOWAĆ" - nie wiem gdzie to upchnęłam 
Mogę za to napisąć co lubiłam:
Chanel Double Perfection Fluid (którego już nie produkują) i Soft Matte E.Lauder - resztki są na Tru, ale mojego koloru niet
Resztę opiszę jutro.
Teraz używam Revlona ColorStay dla suchotników i zaczynam się do niego przyzwyczajać, ale ideał to zdecydowanie nie jest.
Cytat:
Napisane przez hihi
sam taki wyrósł, sam!
Kiedyś chciałam oddawać, ale teraz to Mąż by mnie pewnie zasiekał chyba, gdybym oddała te moje wcześniej deklarowane 2 rozmiary 
|
Mi też sam i tez nie mogę oddać ze względu na TŻ-ta. Bo jeśli o mnie chodzi to możecie sobie brać.
Cytat:
Napisane przez leana1
no róznica widoczna szkoda że nie ma pokazane jak maluchy sie upycha a wygładaja na wielgasy 
|
Cytat:
Napisane przez dimiti
co za fajfusy!! nie dosc ze to male to jeszcze upierdliwe! ale mozesz mi napisac cos wiecej o koronkowcu jak go zaczniesz uzywac i co myslisz o pryzmach  co do opakowania sie zgadzam...piekne!!
|
Małe fajfusy są zawsze upierdliwe.
Koronkowca obfocę i wkleję Wam zdjęcia 
Jest cudny. Tyle Wam powiem 
Cytat:
Napisane przez AsikS
Guari  , fajnie że chociaż Krejzole przyszły.  A z koronkowcem chyba zostaniesz, tym gołym.
Tak, ja miałam przyzwolenie.  Sama nasza Guari mi je dała. 
|
Prawda, dała I dobrz zrobiła, bo AsikS zadowolony 
Koronkowiec piękny, trudno ze bez koronki, ale to nie jego wina więc kocham go jakby miał koronkę. Najwyżej mu dorysuję
Cytat:
Napisane przez mogwaica
Guarana , ja kocham te pryzmy tylko za opakowanie....neistety
|
Proszę mnie nie nastawiać negatywnie do mojego nowego zakupu 
Cytat:
Napisane przez m-habibi
Czesc Truskawy 
Juz nawet nie nadrabiam  Tylko zaczynam od tej strony i koniec 
|
Zbuntowany Anioł
|