Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-29, 14:14   #1195
Guarana
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
wcale tak dużo nie przepuściłam Tylko jeden błyszczyk

Możesz mi pomóc, tylko zrób wreszcie tą listę podkładową, bo nigdy nie będziemy mieć podkładu

Olej ich Błyszczyk jest super więc trudno
Listę zrobię jak się dogrzebię do opakowań po próbasach pt' "NIE KUPOWAĆ" - nie wiem gdzie to upchnęłam
Mogę za to napisąć co lubiłam:
Chanel Double Perfection Fluid (którego już nie produkują) i Soft Matte E.Lauder - resztki są na Tru, ale mojego koloru niet
Resztę opiszę jutro.
Teraz używam Revlona ColorStay dla suchotników i zaczynam się do niego przyzwyczajać, ale ideał to zdecydowanie nie jest.

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
sam taki wyrósł, sam!

Kiedyś chciałam oddawać, ale teraz to Mąż by mnie pewnie zasiekał chyba, gdybym oddała te moje wcześniej deklarowane 2 rozmiary
Mi też sam i tez nie mogę oddać ze względu na TŻ-ta. Bo jeśli o mnie chodzi to możecie sobie brać.

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
no róznica widoczna szkoda że nie ma pokazane jak maluchy sie upycha a wygładaja na wielgasy
Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
co za fajfusy!! nie dosc ze to male to jeszcze upierdliwe! ale mozesz mi napisac cos wiecej o koronkowcu jak go zaczniesz uzywac i co myslisz o pryzmach co do opakowania sie zgadzam...piekne!!
Małe fajfusy są zawsze upierdliwe.
Koronkowca obfocę i wkleję Wam zdjęcia
Jest cudny. Tyle Wam powiem

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Guari , fajnie że chociaż Krejzole przyszły. A z koronkowcem chyba zostaniesz, tym gołym.

Tak, ja miałam przyzwolenie. Sama nasza Guari mi je dała.
Prawda, dała I dobrz zrobiła, bo AsikS zadowolony
Koronkowiec piękny, trudno ze bez koronki, ale to nie jego wina więc kocham go jakby miał koronkę. Najwyżej mu dorysuję

Cytat:
Napisane przez mogwaica Pokaż wiadomość
Guarana , ja kocham te pryzmy tylko za opakowanie....neistety
Proszę mnie nie nastawiać negatywnie do mojego nowego zakupu

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
Czesc Truskawy
Juz nawet nie nadrabiam Tylko zaczynam od tej strony i koniec
Zbuntowany Anioł
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora