Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-12, 10:39   #729
mysza007
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+

[1=3add4f12db13571aeb7c9c7 6f3be9247c1506015_606ce81 b8bd80;88062114]Wracam po wakacjach, chociaz to duze slowo, bo mialam wole jeden tydzien - pierwszy tydzien w tym roku. Troche malo odpoczynku, ale zawsze lepsze to niz nic.

Mysza, przykro mi z powodu pracy, a nie mialas zoaczac nowej od wrzesnia? Mialas dwie?

Oby! Mam nadzieje, ze to dobry znak. Sa u Was grzyby? U mnie na wsi nie bylo, tak chcialam pozbierac i nic z tego, same resztki mocno robaczywe i suche jak wior.

Tak czytam i widze, ze wszystkie cos spotykamy te bocki - ja tez i to calkiem sporo.

Nasza operacja juz za tadzien. Ja znow sobie wkrecilam, ze moze tym razem okres nie przyjdzie, ze moze zdarzy sie w koncu cud. Ale niestety nic z tego. I tak teraz licze dni i zegnam sie z nadzieja. Nie wiem co lepsze - wierzyc, ze cos znajda i ew. sie zawiesc czy lepiej w nic nie wierzyc.[/QUOTE]MatkaNiczyja tak miałam dwa miejsca pracy, w jednym nie przedłużono mi umowy, a z drugiego chce odejść. Znalazłam jednak coś nowego, ale czekam na wszelkie informacje. Myślę też co robić z ciązą jeśli zostanę zatrudniona, jestem trochę między młotem, a kowadłem, poza tym ostatnio z mężem mamy mały kryzys.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując