2008-08-29, 13:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Cytat:
Napisane przez smyk03
Przy 70 pod biustem to obwód 65 max, nawet w rozciągliwcach 60, ale te obwody sa trudnodostępne niestety
|
dobrze wiedzieć 
Cytat:
Napisane przez mogwaica
Ja też musze garderobę wymienić.Bo jakos nie mam nic z długim rękawe,.A tu jeszcze buty dochodzą  skarpetki mam  Ten rózyk chanelowski w tajemnicy kupie bo już mnie TŻ ostrzegł żebym hamulce włączyła 
|
ja właśnie włączam hamowanie
Cytat:
Napisane przez hihi
Ja mam 73 pod i wszystkie staniki noszę 65 (przy czym jeden Gossard tak się rozciągnął, że i ta 65 jest za luźna teraz
Sopokojnie, staniki maja obwody elastyczne, z gumką 
|
aaa.... czyli jednak powinnam kupować 65. Czułam ze tak bedzie
Cytat:
Napisane przez Guarana
Listę zrobię jak się dogrzebię do opakowań po próbasach pt' "NIE KUPOWAĆ" - nie wiem gdzie to upchnęłam 
Mogę za to napisąć co lubiłam:
Chanel Double Perfection Fluid (którego już nie produkują) i Soft Matte E.Lauder - resztki są na Tru, ale mojego koloru niet 
Resztę opiszę jutro.
Teraz używam Revlona ColorStay dla suchotników i zaczynam się do niego przyzwyczajać, ale ideał to zdecydowanie nie jest.
Koronkowiec piękny, trudno ze bez koronki, ale to nie jego wina więc kocham go jakby miał koronkę. Najwyżej mu dorysuję 
|
ok, to czekam na twoje próbasy Okaże się że niewiele tych podkładów nam zostanie I na foty koronkowca bez koronki 
Cytat:
Napisane przez smyk03
reese . w 60 się zapniesz, ale wtedy to D miseczka, ale zaszalejesz 
|
wow Teraz zacznie się mania stanikowa, a ja mam przystopować z wydatkami
|
|
|