Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 13:24   #1208
Reese
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Przy 70 pod biustem to obwód 65 max, nawet w rozciągliwcach 60, ale te obwody sa trudnodostępne niestety
dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez mogwaica Pokaż wiadomość
Ja też musze garderobę wymienić.Bo jakos nie mam nic z długim rękawe,.A tu jeszcze buty dochodząskarpetki mam Ten rózyk chanelowski w tajemnicy kupie bo już mnie TŻ ostrzegł żebym hamulce włączyła
ja właśnie włączam hamowanie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja mam 73 pod i wszystkie staniki noszę 65 (przy czym jeden Gossard tak się rozciągnął, że i ta 65 jest za luźna teraz

Sopokojnie, staniki maja obwody elastyczne, z gumką
aaa.... czyli jednak powinnam kupować 65. Czułam ze tak bedzie

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Listę zrobię jak się dogrzebię do opakowań po próbasach pt' "NIE KUPOWAĆ" - nie wiem gdzie to upchnęłam
Mogę za to napisąć co lubiłam:
Chanel Double Perfection Fluid (którego już nie produkują) i Soft Matte E.Lauder - resztki są na Tru, ale mojego koloru niet
Resztę opiszę jutro.
Teraz używam Revlona ColorStay dla suchotników i zaczynam się do niego przyzwyczajać, ale ideał to zdecydowanie nie jest.

Koronkowiec piękny, trudno ze bez koronki, ale to nie jego wina więc kocham go jakby miał koronkę. Najwyżej mu dorysuję
ok, to czekam na twoje próbasy Okaże się że niewiele tych podkładów nam zostanie I na foty koronkowca bez koronki

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
reese . w 60 się zapniesz, ale wtedy to D miseczka, ale zaszalejesz
wow Teraz zacznie się mania stanikowa, a ja mam przystopować z wydatkami
Reese jest offline Zgłoś do moderatora