Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W co się ubrać na ślub i wesele, część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-29, 15:06   #97
ViVian66
Zadomowienie

Dot.: W co się ubrać na ślub i wesele, część 2

301185 -- ja bym takiej nie założyła na wesele

Cashmere- przychylam się chyba jednak do opini Elie, że czy koniecznie musi być coś na szyję ? Z dodatków etnicznych myślałam coś nad kolorem ciemnego turkusu w połączeniu ze srebrem. JA tez nie jestem zbytnio fanką złota, ale skoro juz mam takie buty to musze je jakoś wykorzystać Ewentulanie mam jeszcze ładne czarne sandałki ale nie wiem z czym wtedy to połączyc :/

Elie- tak przemyślałam kolor sukienki jako biały, myślę, że nie miało by to takiej siły rażenia, że ktos jeszcze ubrał się w ten kolor jak Panna Młoda (mam przynajmniej taką nadzieję). Właśnie mi chodzi o to żeby ta tuba była z takiego materiału elastycznego, żadna satyna etc. bo chce ta sukienkę wykorzystać jeszcze przy innych okazjach

Indygo- jedyne nad czym sie zastanawiam to nie jest problem wciągania brzucha, bo mam teraz płaski, ale czy mi sie w tańcu tuba z bustu nie zsunie... musiałabym zainwestować w dobry stanik Naprawde sądzisz że to strasznie rażący kolor na ślub ? To pierwsze wesele we Francji jest mojej starszej ciotki, więc chyba w tym przypadku nie byłoby problemu. To drugie to ślub młodych. Ale sama nie wiem - przecież nie ma jakiejś zasady że biały kolor na weselu jest zarezerwowany dla Panny Młodej -- może mieć np sukienke ecri
ViVian66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując