2020-08-16, 08:47
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
Napisane przez MoszKa88
Dziewczyny, mój organizm robi mnie od kilku cykli w konia 🤷[emoji879]♀️. Zupełnie nie mogę na nim polegać. Wcześniej skracał mi cykl, później wydluzal a teraz widać znowu skraca, bo plamienie wróciło i na bank @ za rogiem [emoji849] ehh no nic, idziemy dzielnie w 2 cs [emoji123].
Ps. Maj to mój wymarzony miesiąc na poród, może się uda [emoji110] tego życzę sobie i Wam [emoji173].
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez amiyaa
Karo991, aaaa ale będzie rozczarowanie jak przyjdzie @, jeszcze bardziej dałaś mi nadzieję  Chociaz myślę, że Ty wykorzystałaś limit szczęścia, że złoty strzał i pykło
Ale w razie czego w kolejnym cyklu zadziałamy mega konkretniej, sprawdzałam kolejny termin to wyszedł by mi na maj, na Dzień Mamy [emoji7] Wiem jestem krejzi, że jeszcze jeden cykl się nie skończył a ja już patrzę jak następny będzie wyglądał 
|
Ja też marzę o maju [emoji7][emoji7] Też się w tym miesiącu urodziłam [emoji177] W tym cyklu będziemy się starać jak nigdy. Ale im się człowiek bardziej napala tym trudniej zajść [emoji22] więc pewnie nic z tego nie będzie [emoji24]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|