2020-08-16, 15:22
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2021 [emoji16]
Cytat:
Napisane przez truru
Ah pranie po wakacjach, super zabawa [emoji23]
Z body popieram, zwłaszcza jak dzieć się już obraca i zaczyna coś pełzać to te zakładkowe body tracą kompletnie sens. Ich spodenki są bardzo szerokie, lecą z tyłka drobniejszym maluchom. Nawet do piaskownicy się nie nadają w naszym przypadku.
Zresztą lidlowa dorosła rozmiarówka jest z tego samego kosmosu.
Za to miewają świetne zabawki [emoji106]
Po taniości pepco ma czasem zaskakująco ładne i sensowne jakościowo rzeczy. Nie wszystkie wiadomo bo to jest nadal pepco, ale jednak.
Ja dzisiaj znowu pół dnia przespałam, mam wrażenie że mój organizm próbuje spać na zapas [emoji23]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Nie dość, że pranie to jeszcze jak zwykle wracając z wyjazdu zostawiliśmy bagaże w pokoju ex-graciarni, który teraz awansował na dziecięcy, a przecież zanim dziecko pójdzie spać to trzeba odgruzować 
Ze spodenkami nie zauważyłam żeby były za szerokie. Moja jest szeroka w pasie jak wąż, a galotki całkiem ok. Legginsy albo joggery jej kupowałam zazwyczaj.
Teraz na lato kupiłam body na ramiączkach, takie cienkie z siateczki i bardzo fajnie się noszą. Na zimę też fajny kombinezon nabyłam.
Pepco to wiadomo, taniość, ale coś się czasem uda trafić. Ja się mimo to zaopatruje głównie w obu tych sklepach, bo mam je pod blokiem praktycznie, więc często tam łażę.
Mam nadzieję, że dziś mi się uda coś pospać lepiej, bo cały tydzień mała się budziła o 6.30 zamiast o 8 i nie słuchała mojego gadania, że nie wstajemy tak wcześnie jeśli nie ma potrzeby. Widać ona taka potrzebę miała
Truru śpij ile się da Teraz można bezkarnie sobie poodpoczywać 
Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
|
|
|