Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-29, 14:17   #4129
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A może złożysz sobei pletkę w Inglocie? JA mam od nich w swojej czarny mat, bardzo go lubię
Właśnie zaczynam myśleć o paletce z Inglota. Przejrzałam dzisiaj asortyment Sephory na Floriańskiej, nie ma żadnej dwójki do smoky fajnej, ta paletka Sephory do smoky ładna, ale znowu niepotrzebne mi wcale te 2 jasne cienie, ani tusz, ani kredka.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
tru wklejam fotki mojej kurtałki Na drugiej fotce widać dobrze odcień O dziwo w tej kurtce jest bardzo ciepło, więc pierwsze jesienne chłody mi niestraszne
O jaka ładna.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy w pralni chemicznej wyczyszcza mi skore? mam piekna skorkowa marynarke, po mamie ale jest troche, hm, no stara. smierdzi staroscia i takie tam. a jest cudowna i chce w niej chodzic
Zależy w której, mogą Ci też powiedzieć, ze wypiorą Ci tylko na Twoją odpowiedzialność. Na początku Starowiślnej (albo końcu, przy moście Powstańców Śląskich) był kiedyś zakład, w którym czyścili kożuchy i skórę, może jeszcze jest?

Nie przyniosłam z centrum ani jednej kosmetycznej rzeczy.

Estella, nasz MAC sympatii nie wzbudza delikatnie mówiąc. Muzyka na cały regulator, sprzedawczynie albo nadgorliwe, albo się wymądrzają, ale w ogóle udają, że Cię nie widzą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora