Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-17, 21:29   #4313
malypeszek
Raczkowanie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II

Cytat:
Napisane przez annav22 Pokaż wiadomość
Szczerze? jak ich lubiłam w programie tak teraz mnie irytują na kazdym kroku Choć już ich też nie obserwuję, zaglądam tylko jak ktoś coś tu napisze. Ciśnienie na lans największe ze wszystkich (nie wiem czemu moze się mylę ale szczególnie mam wrazenie żeWojtek), już Anitę i Adriana przegonili ,tak wiem może Anita swojego czasu miała wiecej reklam, ale tu chodzi o całokształt nie tylko reklamy. Jakie to nagle wielkie przyjaźnie z innymi znanymi z róznych programów, jak oni lubią kochają etc.
Jacy to oni wyluzowani naturalni szaleni, a jak ktoś pisał wyżej napiszesz coś nie po ich myśli czy to na youtube czy na Insta komentarz znika w minutę...
To przysłowiowe 5 minut na serio szybko mija, i myślę ze będa tymi o których w pierwszej kolejnosci się zapomina...
Zgadzam się. Tak naprawdę lepiej byłoby dla nich, gdyby nie mieli tego kanału, bo teraz tylko widać ich sztuczność (i przy okazji pazerność).
malypeszek jest offline Zgłoś do moderatora