Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zerwał ze mną przez mój błąd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-18, 23:11   #4
Arlekinowa
Raczkowanie

Dot.: Zerwal ze mna przez moj blad

Chciałaś się z nim podroczyć, a kiedy on chciał się podroczyć z Tobą to Ci się nie spodobało i zamiast olać albo - skoro tak mocno Cię to dotknęło - napisać, że słuchaj, to nie było miłe, to się obraziłaś i przestałaś odzywać. Czy to powód do zerwania? Moim zdaniem i tak, i nie. Sama mam bardzo specyficzne poczucie humoru i wiem jakie to uczucie kiedy chciałam się z kimś podroczyć i zażartować, a ten ktoś odebrał mnie zbyt poważnie i się obraził. Gdyby ten ktoś nie powiedział mi w czym problem (wtedy ja mogę od razy wyjaśnić, że przepraszam, to był żart, ale może faktycznie głupi) i jeszcze - w ramach "kary?" - nagle zaczął mnie olewać to też bym się wkurzyła. Jeden dowcip, gdzie przecież nikt nie miał złych intencji i wystarczyłoby 5 minut rozmowy, żeby to wyjaśnić, a tu od razu foch... Z drugiej strony, mleko się rozlało i pewnie dałoby się je zetrzeć, ale myślę, podobnie jak dziewczyny, że facet jednak szukał pretekstu do zerwania. Z resztą, jakkolwiek by nie było, Ty już za dużo w tej sytuacji nie zrobisz. Skoro zerwał no to zerwał, przecież nie zmusisz go do zmiany zdania.
Arlekinowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując