Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-29, 14:45   #2679
euphoriall
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

Byłam dziś na zakupach i tak oglądając się w sklepowych lustrach uznałam, że..podobam się sobie. No ale przecież mogę być chudsza, ehh. Zresztą, poprawia mi humor jak się chłopaki za mną oglądają, a wciąż to robią. Dziś jeden ochroniarz sklepu (młody, łaadny) tak się na mnie ciągle patrzył, że przechodząc koło niego się zarumieniłam a rodzice się ze mnie śmiali nie umiałam się wykręcic ^^ .
Szukałam spodni, szukałam i znalazłam tylko jedną parę takich jak chciałam. Mialam nie mierzyć bo myślałam, że to jakiś z tym XS rozmiarów, wydawał się taki malutki, że byłam pewna, że w nie nie wejdę, ale przymierzyłam a tu co .. ? Jeszcze na mnie wisiały Wtedy doznałam szoku bo wyglądał na naprawdę mały, ale to L-ka była .
A moja mama jest okropna. Jednym słowem. Ostatnio powiedziała mi, że się głodzę. Tak ot, 'lekko', spokojnie, jakby mi na to pozwalała, jakby uważała, że przydałoby mi się schudnąć. A dziś jak jechaliśmy ruchomymi schodami i one jakoś piszczały dziwnie, to zaśmiała się 'o Ewelina, widzisz ile ważysz?' wiem, że żartowała ale mam dosyć takiego czegoś. Bo czuję się tłusto.
Przepraszam, że się rozpisałam.
no wreszcie której dostrajać nie trzeba;D
strasznie sie ciesze że tak mowisz. I żadne szczuplejsza!! A z mamą porozmawiaj, że jeszcze na takie hasełka wrażliwa jesteś i tyle na pewno zrozumie