2008-08-29, 14:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS
Byłam dziś na zakupach i tak oglądając się w sklepowych lustrach uznałam, że..podobam się sobie. No ale przecież mogę być chudsza, ehh. Zresztą, poprawia mi humor jak się chłopaki za mną oglądają, a wciąż to robią. Dziś jeden ochroniarz sklepu (młody, łaadny ) tak się na mnie ciągle patrzył, że przechodząc koło niego się zarumieniłam a rodzice się ze mnie śmiali nie umiałam się wykręcic ^^ .
Szukałam spodni, szukałam i znalazłam tylko jedną parę takich jak chciałam. Mialam nie mierzyć bo myślałam, że to jakiś z tym XS rozmiarów, wydawał się taki malutki, że byłam pewna, że w nie nie wejdę, ale przymierzyłam a tu co .. ? Jeszcze na mnie wisiały Wtedy doznałam szoku bo wyglądał na naprawdę mały, ale to L-ka była .
A moja mama jest okropna. Jednym słowem. Ostatnio powiedziała mi, że się głodzę. Tak ot, 'lekko', spokojnie, jakby mi na to pozwalała, jakby uważała, że przydałoby mi się schudnąć. A dziś jak jechaliśmy ruchomymi schodami i one jakoś piszczały dziwnie, to zaśmiała się 'o Ewelina, widzisz ile ważysz?' wiem, że żartowała ale mam dosyć takiego czegoś. Bo czuję się tłusto.
Przepraszam, że się rozpisałam. 
|
no wreszcie której dostrajać nie trzeba;D
strasznie sie ciesze że tak mowisz. I żadne szczuplejsza!! A z mamą porozmawiaj, że jeszcze na takie hasełka wrażliwa jesteś i tyle na pewno zrozumie
|
|