Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zerwał ze mną przez mój błąd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-20, 01:28   #31
Natalie_Alex
Zadomowienie

Dot.: Zerwal ze mna przez moj blad

Cytat:
Napisane przez nora29_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

chcialabym was poprosic o obiektywne spojrzenie na sytuacjie. Wiem ze popelnilam blad ale nie wiem czy zaslugiwalam na taka reakcje.

Spotykalam sie z chlopakiem od 5 miesiecy, wszystko bylo idealnie, nie klocilismy sie, mielismy wspolne pasje, rozumielismy sie.

Az do ostatniego czasu. Na poczatku zwiazku on zaproponowal ze moze uda nam sie spedzic wakacje wspolnie, ale pozniej w zwiazku z covidem stwierdzil ze chce je spedzic tylko z rodzina przez 3 tygodnie (mieszkamy oboje za granica). Ja stwierdzilam ze ok, w takim razie ja spedze 2 tygodnie u siebie a pozniej pojade na tydzien z kolezanka na maly urlop. Przez te 3 tygodnie mielismy sie nie widziec, dopiero gdy wrocimy do siebie za granice mielismy sie spotkac.

Wczoraj wyszla bardzo dziwna sytuacja. On byl nadal u siebie, ja na urlopie z kolezanka. Zaczelismy wymieniac wczoraj wieczorem wiadomosci i ja napisalam cos w stylu "Nie zartuj bo zostane tutaj" na co on odpisal "Daj znac, w takim razie poszukam kogos innego". Nie spodobala mi sie ta odpowiedz i nic na to nie odpisalam, po czym on napisal dobranoc i rowniez nie odpisalam (wiem, glupota). W nocy wyslal mi wiadomosc czy wszystko ok bo sie martwi, ktora zobaczylam dzis rano i odpisalam ze tak wszystko ok i dopiero sie obudzilam.

On przestal sie odzywac. Zadzwonilam do niego a on powiedzial ze jest bardzo rozczarowany moim zachowaniem, ze sprawilam ze on poczul sie bardzo zle i ze ma dosyc i nie chce kontynuowac naszego zwiazku. Ze ja dobrze bawie sie z kolezanka, on jest z rodzina i ze moim zachowaniem pokazalam mu brak szacunku i ze on nie potrafi wrocic do tego co bylo.

Rozumiem ze nie zachowalam sie najlepiej, ale nie za bardzo rozumiem jak mozna przez cos takiego sie rozstac. Wiem ze to dopiero "swiezy" zwiazek ale mimo wszystko.... on powiedzial ze koniec i tyle. Nie wiem zupelnie co zrobic w tej sytuacji...
Wydaje mi się, że facet to niezły manipulant. Nie odpisałaś mu na 'dobranoc', a on z Tobą zerwał? Przecież mogłaś się nie odzywać, bo np. zasnęłaś wcześniej albo rozładował ci się telefon. Śmieszna sytuacja.
Natalie_Alex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując