Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-20, 07:05   #3931
Azucki
Przyczajenie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32

Cytat:
Napisane przez lavieenrose789 Pokaż wiadomość
Zaakceptowałam, ale już sama nie pamiętam czy mam tam fotki przed, piszę z telefonu. Zdjęcia dodajesz w swoim profilu, musisz utworzyć album

Pierwsze słyszę, żeby piersi tubularne wymagały dużego implantu, raczej mówi się o technice cięcia i uwolnieniu tych tkanek. Ważne, żeby efekt był dla Ciebie zadowalający.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------
Juz znalazłam Dzieki , Ja tez wieczorem wrzucę przed i po.

Co do wielkości implantu to nawet słynni chirurdzy w stanach taki filmik wypuścili o podwójnej piersi - odnośnie bulwiastych i tabularnych piersiach. I tam było o implancie który uciekł z loży czy podobnej sytuacji i efekt podwójnego fałdu. I naprawiali na 2 sposoby ( 1 - wyjmuja implant wkladaja wiekszy , lub nacinaja chyba tkanki - ale tu moze byc problem z utrzymaniem implantu i moze sytuacja sie powtórzyć )

Ja swoje informacje mam od doktorka który mnie operował

Nie wiem za to jak w środku działał - czy mam coś nacinane czy tylko włożony i tyle.

Co do efektu hmm przy szerokiej kładce można było sie pokusić o większy implant to tez zrobiłam - czy dobrze ? okaże się jak już będą tam gdzie trzeba.
U ciebie efekt jest piękny i naturalnie wyglądający ile jesteś od operacji ? piersi zmiękły ?

Edytowane przez Azucki
Czas edycji: 2020-08-20 o 07:18
Azucki jest offline Zgłoś do moderatora