2020-08-22, 17:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez Frezjan
Dziewczyny ja w tym miesiącu kupiłam sobie ebooka z akademii płodności i w tym miesiącu poszaleje z jedzeniem [emoji16] Nie będę udawać że przez nadmiar pracy i nadgodziny nie zawsze jemy zdrowo, już nie mówiąc o regularnych posiłkach. A teraz weekend i już wjeżdżają płodne kanapki, koktajle i nawet sok pomidorowy dla chłopa [emoji38] Może to coś pomoże w tym miesiącu a nawet jeśli to na pewno nam nie zaszkodzi ,[emoji846] Jak czytam te historie na ich instagramie to aż łezka w oku się kręci, niesamowite
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
|
Jedzenie ma bardzo duże znaczenie. My pijemy od lat wok pomidorowy, z buraka jako dodatek do obiadów i przerabiamy wszystkie rodzaje kasz na przemian z ryżem i ziemniakami i tak wkoło w różnych konfiguracjach a przy staraniach biała kasza gryczana, avocado, imbir etc. No na pewno warto wziąć przykład z tej akademii. [emoji4]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------
Kobitki a jak tam z testowankami u tych co niedługo mają mieć @? Ja mam teraz w planie 2 testowanka, w poniedziałek pewnie kompletnie bez sensu ale nie wytrzymam, bo zapas testów aż kipi i wyrywa się z szuflady hi hi [emoji23] a takie najsensowniejsze w środę w dniu spodziewanej @. Ktoś do mnie chętny dołączyć w najbliższym czasie? [emoji4][emoji9][emoji847]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|