Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nierówność potęgi na tinder
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-23, 08:46   #15
Swietusia
Bot

Dot.: Nierówność potęgi na tinder

Cytat:
Napisane przez Hund1995 Pokaż wiadomość
No i właśnie mnie to boli. Ja mam kilka par, a dziewczyny na moim poziomie atrakcyjności setki. Ogromna dysproporcja. Odkąd powstał tinder wielu moich znajomych ma problemy z dziewczynami. Dziewczyny przebierają, ale tylko z grona tych facetów, którzy zagadali.
Problem w tym, że na tinderze każdy śmiały i na jedną dziewczynę przypada mnóstwo typów. Gdyby tinder nie istniał o wiele łatwiej byłoby się z kimś umówić w realu bo dziewczyna nie miałaby 100 chętnych na tinderze, tylko kilku z reala.

To tak jak mój kolega opowiadał - poznałem dziewczynę na kręglach, ona była z koleżanką, ja z kolegą, graliśmy potem w 4. Niby była zainteresowana, spotkać się chciała, ale kolejka była, bo na cały przyszły tydzień ustawiona z kolesiami z tindera. Czyli kolega musiał czekać 2 tygodnie by się umówić.

Gdyby tinder nie istniał to nie byłoby takich sytuacji.
Czyli masz problem z tinderem, a nie tak, jak napisałeś w pierwszym poście: z laskami.
PS: Może wcale nie jesteś taki fajny, jak Ci się wydaje.

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88086936]Znowu ten sam troll... Sorry, ale sam sposób w jaki piszesz o dziewczynach mnie odstrasza - "nie mogę nic znaleźć" 🤮

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Też mnie to zniesmaczyło.