2020-08-23, 11:26
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez AnielkaMamusiax2
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------
Bo to poprostu zwiastun na majóweczki hi hi [emoji23][emoji6][emoji1]
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------
Na pewno warto. Ja odpuściłam w tym cyklu, bo za bardzo świętowałam i jeszcze się okazało że to infekcja a nie Fasolcia, jedyny plus taki, że wystarczył rumianek z żurawiną i urosept. [emoji18] Będzie dobrze zobaczysz [emoji8][emoji123][emoji110]
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------
No bo to przecież już niedługo nastąpi [emoji16][emoji8][emoji123][emoji110]
|
Wiem i teraz to już się zmobilizuje zacznę mierzyć. to dobrze że u Ciebie infekcja ustapiła.
Cytat:
Napisane przez malamii1990
Może ten spokój to jakis znak ?
Ja sie dawno tak źle nie czułam, wiruje mi w głowie, boli ten łebek, a wczoraj dwie lampki wina wypiłam tylko, nie podeszlo mi jakoś, spałam do 10 a w nocy się budziłam, mam wrażenie że ktoś wyssał ze mnie życie :/ leże ciągle, tak niby oglądam tv niby drzemię, troche sie z tż śmiejemy ze corona mnie dopadła [emoji51]
W sumie nie zdziwiłabym się, bo sporo zarażeń wokoło, ale jakis taki strach w środku czuję że to może być to, tymbardziej że się widujemy z rodzicami i babcią :/
Mam nadzieję że to przeziębienie zwykłe
|
Aj nie łudze się już. Piłam inozytol więc może to przez niego nie mam aż takiego PMS. :/
Ooo A może jednak się udało w tym cyklu i stąd to osłabienie? [emoji848] będziesz testować?
|
|
|