2020-08-23, 14:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Nairobi bardzo się cieszę, że rokowania Twojego teścia się poprawiły 
Witam się w nowej części my dziś byliśmy od rana w zoo, młoda padła wymęczona w aucie i jeszcze śpi A ja mam jakiś taki stres przed jutrzejszą wizytą, martwię się czy wszystko ok z bobaskiem. Jeszcze dziś rano znów eh...
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------
Cytat:
Napisane przez NuFCia
Kilka dni mnie nie było a tu tyle postów natrzaskane [emoji85]
W piątek i sobotę byłam z mamą i siostrą posprzątać do końca mieszkanie. W środę przed notariuszem jeszcze pojadę z mężem przywieźć z komórki w naszym pierwszym mieszkaniu zapasowe materiały wykończeniowe bo mi się to już nie przyda [emoji85] I przetrzeć jeszcze poodbijane łapki młodego (nie ma to jak sprzątanie z dzieckiem na błysk [emoji51] ). Syn zostanie u moich rodziców na ten czas a sama droga od nich do Krakowa to jakieś 2h, więc chyba będzie cały dzień tam. Pierwszy raz go na tyle zostawię u nich chyba [emoji28] Oby dali radę z tym trzpiotem. On wszędzie musi wejść, wszystkiego dotknąć, wspina się już na co tylko może. Nawet w piątek wszedł na krzesło na które myślałam że nie potrafi wejść [emoji848]
W piątek jeszcze poszłam na wizytę do gin bo przyjmuje rzut beretem od tego naszego mieszkania to akurat się umówiłam w czasie jak młody miał drzemkę i siostra z nim została. Z om 14+4 (kiedy to zleciało? [emoji2370] ), udało się jeszcze zmierzyć crl i jest 9,17cm i około 130g chłopa [emoji3] Na razie z łożyskiem wszystko ok, wymiary dziecka też wszystkie prawidłowe. Mam nadzieję że już się nic nie pogorszy... Zapisałam się na połówkowe na 24.09. Z okazji tej złej biochemii przysługuje mi badanie na NFZ, jakiś mały plus [emoji51]
A mąż wczoraj i dzisiaj składa meble z Ikei, wczoraj pomagali mu teściowie i mój tata, a dzisiaj kolega przyjechał. Jutro przyjeżdża moja mama i pakujemy graty, we wtorek planujemy je rozpakować i będziemy chyba od czwartku już w tym nowym mieszkać [emoji28] Nie ma to jak dwie przeprowadzki w ciągu dwóch miesięcy [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Dziadkowie dadzą radę, bez mamy dziecko jest grzeczniejsze Fajnie, z tą przeprowadzą. Już macie wszystko gotowe czy będziecie mieszkać i coś jeszcze kończyć? Pochawal się pokojem dla dziecka jak już gotowy!
Cytat:
Napisane przez stookrotka1991
Witam w nowej części! Właśnie oglądam używane wózki. Któraś z was dziewczyny ma w planach kupić używany wózek? Ja się właśnie nad tym zastanawiam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Czasami myślę czy nie sprzedać mojego i nie kupić innego
|
|
|