Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moje kolanko :(
Wątek: moje kolanko :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-30, 20:20   #2
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: moje kolanko :(

Cytat:
Napisane przez Izus86
pisze bo mam pytanie ..... od tygodnia ..odkad wróciłam z gór boli mnie kolano gdy zbyt duzo chodze ....są chwile gdy umieram z bólu ....myślalam ze wykręciłam sobie kolano ale problem w tym ze nic a nic mi nie spuchło...jutro wybieram sie do lekarza....ale moze wam nasówa sie jakaś diagnoza .....bo nie wiem czy to moze byc staw kolanowy czy cos z kością....

aha i jeszcze jedno kilka lat temu miałam bardzo mocne stłuczenie kolana czy to mzoe byc odnowienie tamtej kontuzji ??
Jeśli boli cały czas, to polecałbym wizytę u lekarza sportowego lub doświadczonego traumatologa, który operuje stawy kolanowe. Piszę tak, ponieważ moje kolana nie wzbudzały podejrzeń u większości lekarzy, dopiero wizyta u wysokiej klasy specjalisty spowodowała, że... położyli mnie w przyspieszonym tempie na stole operacyjnym, bo w kolanie nie miałem już ani jednego więzadła.
Polecam przychodnie prywatnych klinik, gdzie wizyta kosztuje (od. 80 do 150 zł), ale będziesz na pewno dobrze zdiagnozowana. Niestety nie znam takich w Katowicach - mogę polecić dwie w Warszawie.

zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując