Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-08-24, 12:26   #230
AnielkaMamusiax2
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez MoszKa88 Pokaż wiadomość
W Twojej sytuacji z synkiem, masz całkowicie rację, że odpuszczasz wycieczki po testy [emoji122]. Trzeba mieć priorytety, a jak ma coś być to będzie i o ☺. Co do objawow... no Kochana jak tam w zbiegi okoliczności nie wierze a to co napisalas brzmi naprawdę bardzo, bardzo obiecująco [emoji1]. Ale ok, nie nakręcamy się, tylko po ciuchu trzymamy mocno kciuki 🤫🤭🤞☺Tak, to oczekiwanie jest najgorsze 🤞🤞

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oj tak ciiiiii... [emoji4][emoji6][emoji38][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez malamii1990 Pokaż wiadomość
W sumie racja, lepiej z młodym spędzić czas [emoji847]
Teraz mi się tak w ogóle przypomniało, że pepino to zdjęcie które dodałam, to była beta 70, A na teście bardzo blada kreseczka, to opinie z neta mogą być prawdziwe że są nie do końca dobre te testy

No właśnie, ja tak bardziej z wygody je wzięłam bo Auchan mam powiedzmy w miarę blisko no i z ciekawości. Jednak myślę że lepiej być wierną jednej marce i jak z Synkiem mi wyszedł pink a w lipcu nie wychodził to wiem że pokazuje prawdę i zostanę już przy nich.

AnielkaMamusiax2 jest offline Zgłoś do moderatora