Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 7.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-25, 20:44   #2103
Monia284
Zakorzenienie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 7.

Moim zdaniem zwrot za prad dla pracownika to cos milego ale nie obowiazek. Podobnie jak zwrot za dojazdy do pracy - czasem pracodawcy zwracaja ale to nie jest obowiazek, po prostu benefit od firmy. Cos dodatkowego opcjonalnego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez andra Pokaż wiadomość
Z drugiej strony u mnie zaś żadnych dodatków nie było i nie słyszałam w swoim towarzystwie, by ktokolwiek gdzieś miał (w tym też korpo). Mało tego miałam papier do podpisu, że nie będę mieć z tytułu ho żadnych roszczeń :O
Co prawda, mam większe koszty za prąd (przywieziona stacjonarka), ogrzewanie, wodę, papier toaletowy, picie, tel.prywatny (nie chciałam służbowego przed wirusem a ten tak mnie zaskoczył) ale jest ok, nie przesadzajmy. W końcu dojazdy i zaoszczędzony na nie czas, myślę że to równoważy?

No na pewno rownowazy a jak ktos jezdzi samochodem i sporo wydaje na paliwo to juz w ogole. Co do picia to w biurach pewnie mozna zaoszczedzic czesto moze jest zapewniona woda, kawa. U mnie w sklepie wiadomo ze nie. Same sobie kupujemy.

Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując