Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-25, 21:40   #737
Inez03
Rozeznanie

Dot.: Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+

[1=3add4f12db13571aeb7c9c7 6f3be9247c1506015_606ce81 b8bd80;88062114]Wracam po wakacjach, chociaz to duze slowo, bo mialam wole jeden tydzien - pierwszy tydzien w tym roku. Troche malo odpoczynku, ale zawsze lepsze to niz nic.

Mysza, przykro mi z powodu pracy, a nie mialas zoaczac nowej od wrzesnia? Mialas dwie?

Oby! Mam nadzieje, ze to dobry znak. Sa u Was grzyby? U mnie na wsi nie bylo, tak chcialam pozbierac i nic z tego, same resztki mocno robaczywe i suche jak wior.

Tak czytam i widze, ze wszystkie cos spotykamy te bocki - ja tez i to calkiem sporo.

Nasza operacja juz za tadzien. Ja znow sobie wkrecilam, ze moze tym razem okres nie przyjdzie, ze moze zdarzy sie w koncu cud. Ale niestety nic z tego. I tak teraz licze dni i zegnam sie z nadzieja. Nie wiem co lepsze - wierzyc, ze cos znajda i ew. sie zawiesc czy lepiej w nic nie wierzyc.[/QUOTE]

Hej my byliśmy i na grzybach i jagodach, był sosik z kurek i jagodzianki na parze,takie lubie najbardziej .
Ja dziś miałam kontrol u gin.mam rozpiske co po kolei będziemy robić, za miesiąc będziemy działać.
Najpierw mąż musi się zbadać czy się u niego nie pogorszył stan nasienia. Potem tylko czekać na okres i podchodzę do inseminacji. Narazie się nie nakrecam ale dziś po wizycie musiałam troche odreagować i pojezdzilismy rowerami, żeby nie myśleć o tym.
Zuzabu to super że sobie wyjasniliscie wszystko, rozmowa jest bardzo ważna.
Ostatnio terz trochę się mężowi oberwało ale przynajmniej pojechał nad morze bez gadania.
Inez03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując