2020-08-26, 07:29
|
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 323
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez MoszKa88
Dzień dobry [emoji295]Przepraszam, przeoczyłam wczoraj to co napisalas. Pewkie, że lepiej jest mieć wiecej, to bez dwóch zdań. Zwłaszcza przy naszych planach  Szefowa wydaje się w porz±dku  w takim razie trzymamy kciuki, zeby udało się wytargowac cały eteta 🤞[emoji110]Przykro mi, że @ przyszła i tak Ci dokucza
Ja dzi¶ wstałam mega opuchnieta, palce mam doslownie jak serdelki :/ od jakiego¶ czasu puchne w okolicach owulacji nie przed okresem  a w sumie jak mnie woda złapie przed owu tak trzyma do okresu :/ też tak macie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Jade na mafacicie, ale pomógł minimalnie, nie wiem jaak do 16 wytrzymam, tymbardziej że praca fizyczna :/
Ale cieszy mniebto że cykl trwał 27 dni, a nie pod 40 jak ostatnie cykle, także nie wiem czy to ovarin czy dostinex, ale cieszę się że działa
Ja po owulacji puchnę, a dzień, dwa przed @ puchnie mi brzuch tak że w spodnie się nie mogę zapi±ć :/
My¶lę o czym¶ w stylu hydrominum ale nie wiem czy się opłaca czy to w ogóle pomaga [emoji848]
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------
Cytat:
Napisane przez AnielkaMamusiax2
Przykro mi [emoji26] tulasy [emoji8]Niom tak, u mnie od południa plamienie do wieczora i noc jaka¶ jeszcze słaba więc ja będę od dzi¶ liczyć cykl, z tym że pozostaje mi tylko zapisać w kalendarzu i na tym koniec. TŻ wyjedzie w 11 dniu cyklu więc kompletnie porzuciłam wszelk± nadzieję [emoji25][emoji26] będę 3mać kciuki za Ciebie i inne aktywne Staraczki.
Dzień dobry Wszystkim [emoji8] miłego dnia życzę [emoji847]
|
11 dnia cyklu też się może udać nie poddawaj się
|
|
|