|
Dot.: Mamusie październik 2020 część druga
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892
Gratki dla męża  Śliczny pokoik/kącik [emoji7][emoji7] mega tę pudełka do przechowywania, skąd są?  przewijak będzie na kolysce czy komodzie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Dzięki! Pudełka ze strony Enitka. One są typowo materiałowe, miękkie. Myślałam ze będą sztywne ale trudno. Przynajmniej będzie można je do pralki wrzucić [emoji6]
Na przewijak właśnie nie mam pomysłu, kupiłam bo był tani i myślałam ze jakoś dopasuję do tego regału a teraz nie jestem przekonana o stabilności. Na klasyczny wolnostojący tez nam trochę mało miejsca. Chyba zdecydujemy co z tym zrobić dopiero po urodzeniu małej... Na dole będzie łóżeczko turystyczne z przewijakiem nałożonym a u góry chcemy tą małą kołyskę/łóżeczko przenosić między pokojem dziecka a nasza sypialnią w zależności od tego jak będzie jej szło ze spaniem. Przenosić jeszcze przewijak bez sensu. Zobaczymy co z tego wyjdzie w praktyce chyba [emoji2372]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------
Cytat:
Napisane przez arenika
Hej[emoji274] duzo macie zabawek dla dziecka? W sensie jakieś grzechotki gryzaczki szelesciki? Bo ja trochę tego podostawałam sama kupiłam jeszcze kule sensoryczne i matę. Jak jestem w sklepie i widze fajne grzechotki to sie muszę się lekko hamowac bo przecież już kilka mam[emoji6] chyba tego nie potrzeba dużo dla maluszka co?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja nie mam nic. Tak myśle i myśle i chyba naprawdę ani jednej rzeczy nie mam. Liczę na to ze coś dostanę a jak nie to noworodek raczej mało się interesuje zabawkami a potem coś dokupimy 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|