Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-27, 14:33   #2693
silver_lining
Zadomowienie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część I

Cytat:
Napisane przez Lojra Pokaż wiadomość
Wooow silver ślicznie wyglądasz!

Ja próbowałam wczoraj i dziś poeksperymentować trochę z makijażem oczu. Próbowałam zrobić coś w tym stylu jak w załączniku i bardzo średnio mi to wyszło Wiadomo kwestia umiejętności, a raczej ich braku jest tu bardzo zauważalna, ale wydaje mi się, że mój kształt oka nie pozwala na taki makijaż, bo on się po prostu chowa... Wstawiłam makijaż z dzisiaj, bo wczorajsza próba była fatalna, ponieważ to odcięcie na górze próbowałam zrobić linerem i wyglądało to jak podwójne brwi i trochę czułam się jak drag queen [emoji23][emoji23][emoji23] dziś zrobiłam to cieniami i efekt nie jest zachwycający i ledwo co to odcięcie widać... Wstawiłam zdjęcie zamkniętych oczu bo wtedy widać, że mniej więcej jest to coś w stylu tego makijażu z załącznika. No i wstawiłam też zdjęcie z minką jak Bambi, ale na nim widać jak taki makijaż powiększa ekstremalnie oczy, jestem w szoku [emoji2]Załącznik 7725993

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Dziękuję Lojra [emoji3590]

Zdjęcia makijażu oczu, które dziś wrzucilaś są piękne. Robiłaś to z jakiegoś tutorialu?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
silver_lining jest offline Zgłoś do moderatora