Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Kwiecień 2021
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-29, 10:26   #550
awulaz
Raczkowanie

Dot.: Mamy Kwiecień 2021

Cytat:
Napisane przez Karo991 Pokaż wiadomość
Przepraszam za dosadność, ale rodzice Twojego chłopaka to po prostu okropni ludzie. Nie wiem jak można tak postępować... Mam nadzieję, że Twój chłopak ochłonął, przemyślał sobie jeszcze raz wszystko i przejrzał na oczy i dzisiaj będzie Cię przepraszał i wszystko sobie wyjaśnicie. Bardzo na to liczę, na jego dojrzałość i odcięcie się od chorych rad jego rodziców.
A Ty, mimo że jesteś bardzo młoda kobietą, jesteś bardzo dojrzała emocjonalnie. Gratuluję Ci tego. Jesteś również dzielna. Teraz skup się na sobie i ciąży, wszystko się ułoży, zobaczysz. Życzę Ci dużo szczęścia i przytulam [emoji9]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zgadzam się z Karo, rodzice Twojego chłopaka zachowali się podle...Mam nadzieję, że Twój chłopak nie da im dojść ostatecznie do głosu, zachowa się dojrzale i będzie wspierał Twoją decyzję zgodnie ze swoim głosem serca.

Dziewczyny, ja dziś planuję powiedzieć o ciąży moim rodzicom. Z jednej strony jestem podekscytowana i nie mogę się doczekać żeby mieć to już za sobą. Wiem, że będą się cieszyć, ale jednocześnie stresuje się, bo nie mam z nimi super relacji, zwłaszcza z mamą 🤷 Boję się trochę, że mnie zawiedzie i zachowa się tak, że wrócę z tego spotkania zła

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez awulaz
Czas edycji: 2020-08-29 o 10:30
awulaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując