Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-09-02, 14:33   #830
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a
Konto usunięte

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Shadoww90 Pokaż wiadomość
Alicze , nie pisałam " Ale rzadko" cisnąć tylko , że jak czytałam , jak przeprowadzono badania , rzadkie stosunki , rzadki wytrysk obniża jakość spermy . tyczyło się ogółom uprawiania seksu i jakości spermy .
Ok ok, nie odnosiłam się personalnie do Ciebie, tylko do ogólnego przekonania co do częstości stosunków Co do spermy, to prawdy, że faktycznie jakość jest gorsza.. też o tym czytałam. Nawet wspomniałam o tym kolegom i również się zdziwili, nie mieli pojęcia

Cytat:
Napisane przez safie Pokaż wiadomość
Na instagramie kasia_coztymseksem tłumaczyła, że w przypadku seksu nie można porównywać libido do innych, bo ile to jest mało seksu, ile dużo a ile w sam raz?
Ja sobie mogę porównać, jak stres wpływa u mnie i zdecydowanie wtedy na przytulanki nie mam ochoty, ale ja też jestem z tych niedotykalskich egzemplarzy [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Oo też jestem fanką Kasi! Niezwykle edukacyjny profil Naprawdę przełamuje mnóstwo tego typu przekonan, stereotypów i schematów myślenia odnośnie seksualności. Każdy ma swoją normę w tej kwestii Cieszę się, że wśród bliskich mi osób, ludzie nie boją się powiedzieć głośno "nie mam prawie nigdy ochoty na seks", że możemy o tym szczerze pogadać. Sama kiedyś niechcący dowaliłam koleżance, która dopiero zaczęła być z chłopakiem, że "ooo teraz to pewnie nie wychodzicie z łóżka" - a przecież wcale nie musi tak być i mogłoby ją to potencjalnie zranić.
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a jest offline Zgłoś do moderatora