Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-09-03, 09:51   #900
Kruszyna89
Zadomowienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez anilani Pokaż wiadomość
Hej Dzisiaj w końcu słoneczny dzień. Czytam Was na bieżąco, ale nie mam kiedy pisać. U mnie ostatnio dużo nerwów i stresu, myślami jestem raczej daleko od starań, są jakoś w tle, ale nie mam głowy się na nich skupić. Robię testy owu z allegro, ale niestety nic na nich nie wychodzi. Czasem tylko bardzo blada kreska, a wg apki owu powinna być dzisiaj. Może jednak nie mam owu? albo tak jak piszecie są nic nie warte. Ten cykl pewnie będzie stracony, bo nerwy też nie sprzyjają. I też mam już te przekonanie, że jeżeli w 3 cs się nie uda, to już bez medycznego wsparcia nie ruszy, zwłaszcza, że z synkiem udało nam się w 1 cs i to bez spechalnego 'celowania', wyliczania dni płodnych itp. A teraz... Na ost. wizycie gin powiedziała mi, że mam jajniki o obrazie policystycznym, ale nie mam PCOS i z punktu widzenia starań wszystko jest ok, ale nie daje mi to spokoju
Przepraszam za smęty, tak mnie dzisiaj naszło

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O stresie się nie wypowiadam bo już za duże się najojczalam. Ale fakt nerwy nie pomagają. 3 CS to nie dużo, nie powiedziane, że potrzebujecie pomocy, ale badania nie zaszkodzą, mogą tylko pomoc [emoji4]

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez itsmeboo_93 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki żebyście tam do nas dołączyły [emoji16][emoji16][emoji16]

Mnie wczoraj strasznie podbrzusze bolało i już się balam, że coś jest nietak, ale skoro Karo pisze, że to normalne, to nie będę sobie noc wkręcac [emoji6]

Dziewczyny, to kiedy zacznie się wielkie grupowe testowanie? [emoji14]

Koniec /początek tygodnia. Osobiście nie wiem czy wytrzymam do niedzieli [emoji51]